Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Σαρλής : «Εξασφαλίσαμε εισιτήρια»

sarlisΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής και μίλησε για την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με το Γάζωρο.

Αναλυτικά δήλωσε:«Θα υπάρχουν εκδοτήρια και μπορούν να παν όλοι. Υπάρχουν κάποια κομμάτια του γηπέδου που δεν επιτρέπει η αστυνομία. Θα γίνει οργανωμένη εκδρομή και είναι φιλόξενη η διοίκηση του Γαζώρου. Εμείς ποτέ δεν παίρνουμε εισιτήρια αλλά εξασφαλίσαμε εκδοτήρια. Θέλουμε να κερδίσουμε και μετά πάμε με τον Πανιώνιο για το κύπελλο».

Για την τιμωρία της Λαμίας:«Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, πιο πολύ μας ενδιαφέρει ο τρίτος. Την Λαμία την έχουμε ξεχάσει πως παίζει σε αυτή την κατηγορία. Μας ενδιαφέρει μια καλή κλήρωση μόλις περάσουμε τον Πανιώνιο καθώς η βαθμολογική θέση μας το επιτρέπει. Βέβαια, πρωτίστως ο στόχος είναι η άνοδος».

Για το αν θα έρθει ο Σπύρος Παπαθανασάκης:«Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά ακούω εδώ και 20 μέρες πως θα έρθει κατευθείαν από τον Καναδά. Μακάρι να μείνει να τελειώσουμε μαζί το πρωτάθλημα».

Για τον κίνδυνο να βρεθούν οι φίλοι του Ηρακλή με αυτούς του Άρη:«Για Σέρρες πας από άλλον δρόμο ενώ για Δράμα πας από αλλού. Μέχρι τον Λαγκαδά θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αλλά μετά δεν υπάρχει πρόβλημα».

Most Popular

To Top