Πόλο

Πόλο : Πρόκριση για τους έφηβους(video)

Συνολικά το περασμένο Σάββατο αναδείχθηκαν οι 16 από τις 25 ομάδες που πήραν την πρόκριση για την Β’ (ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στους έξι από τους εννέα Ομίλους της Α’ (Προκριματικής) φάσης της διοργάνωσης.

Οι υπόλοιπες εννέα ομάδες θα προκύψουν ως εξής: Οι οκτώ από αυτές μετά και τη διεξαγωγή των αγώνων των άλλων τριών ομίλων που θα γίνουν το τριήμερο 27/2-1/3 (4 θα προκριθούν από τον Α’ Όμιλο Αττικής, 3 από τον Β’ Όμιλο Θεσσαλονίκης και 1 από τον Όμιλο Πάτρας). Και η μία τελευταία από τον αγώνα μπαράζ που θα γίνει μεταξύ του 4ου του Α΄ Ομίλου Θεσσαλονίκης (που είναι η ΧΑΝΘ) και του Β’ Ομίλου Θεσσαλονίκης (που θα προκύψει την προσεχή εβδομάδα). Η ημερομηνία του μπαράζ θα οριστεί μετά το πέρας των αγώνων των ομίλων από την ΚΟΕ.

Οι 16 ομάδες που έχουν προκριθεί ήδη είναι οι: Παλαιό Φάληρο, Εθνικός Πειραιά, ΑΟ Πετρούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, ΝΟ Χίου, ΝΑΟ Κέρκυρας, Ηρακλής, Δελφίνια Πτολεμαϊδας, ΚΕ Κοζάνης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Λάρισας, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, ΟΥΚ Βόλου.

Most Popular

To Top