Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Πρώτη μας δουλειά είναι ο Πιερικός»

myroforidisΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:«Πρώτη μας δουλειά είναι ο Πιερικός και όχι η Τρίπολη. Όταν έρθει το παιχνίδι με την Τρίπολη θα το δούμε».

Για τα πανό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:«Είναι λογικά όσα έγιναν μετά από όσα έχει περάσει ο κόσμος του Ηρακλή. Ήταν κόσμιος ο κόσμος και δεν έκανε ακρότητες. Το να διαμαρτύρεσαι με ένα πανό δείχνει υγεία. Οι φίλαθλοι μας δεν προκάλεσαν ούτε ζημιές, ούτε ματαίωση αγώνα. Ο  διαιτητής αυτό που έδειξε στο γήπεδο ήταν πως όταν θέλει να παίξει μπορεί να δώσει ρεσιτάλ. Άφηνε τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτό είναι σπάνιο».

Για το γεγονός πως έχει προτεραιότητα το πρωτάθλημα:«Δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε σε ένα γήπεδο και να μην ματώσουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε αυτό».

Για το παιχνίδι με τον Πιερικό:«Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε παιχνίδι με παιχνίδι όσο κλισέ και να ακούγεται. Δεν γίνεται να υποτιμήσεις κανέναν και όποιον υποτιμάς την πληρώνεις. Αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλο, δεν μπορείς να τον κερδίσεις».

Για την περίπτωση του Καρασαλίδη:«Είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει .Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπο του και πιστεύω η απόφαση θα έχει παρθεί μέχρι την Δευτέρα. Ο παίκτης θέλει να έρθει».

Most Popular

To Top