Βόλει

Πρωταθλητές της καρδιάς μας

Τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων πήρε σήμερα ο Ηρακλής μετά την νίκη του με 3-0 του Πήγασου.

Μόνο περήφανοι και χαρούμενοι μπορούμε να νιώθουμε γι’ αυτά τα παιδιά που για ακόμα μια φορά έδειξαν πως είναι το λαμπρό μέλλον του Ηρακλή μας.

Τα σετ : 3-0 (25 -20, 25-18, 25-19)

Ο προπονητής Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε τα εξής : Περίεργη η σημερινή μέρα γιατί είχαμε να διαχειριστούμε την χθεσινή απογοήτευση. Τα παιδια έσφιξαν τα δόντια, ήταν όπως πρέπει και όπως ήταν όλη την χρονιά και έφεραν το τελικό 3-0. Κλείσαμε τη χρονιά καλά, έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση αλλά έτσι ο αθλητισμός. Είμαστε ευχαριστημένοι και με την 2η θέση.

Ο Άγγελος Στεφανίδης είπε : Είχαμε χθες ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάναμε πολλά λάθη στο τάι μπρέικ και αυτό θεωρώ πως μας στοίχησε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, είμαι περήφανος πραγματικά. Χαίρομαι που κερδίσαμε σήμερα και κατακτήσαμε την 2η θέση, ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για εμάς. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο κ. Καλαϊτζίδη που έφερε την διοργάνωση στην έδρα μας, όπως επίσης όλους τους παράγοντες, τον προπονητή μας Λάμπη Μπαμπαλιούτα, τον φυσιοθεραπευτή μας Στέλιο Ναυροζίδη και τον προπονητή κ. Νανά που ήταν όλη την εβδομάδα κοντά μας και μας βοήθησε πολύ.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης μετά το τέλος της διοργάνωσης δήλωσε τα εξής : Καταρχάς θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του Ηρακλή, που τρεις μέρες τώρα γέμισε τη Μίκρα και έδωσε ώθηση στα παιδιά να πετύχουν τον στόχο τους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπη Μπαμπαλιούτα που εδώ και τρία χρόνια είναι προπονητής αυτών των παιδιών και έχει κάνει τεράστια δουλειά. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε έναν άνθρωπο που πράγματικα είναι η ψυχή της ομάδας, στον έφορο Βασίλη Κονιόρδο ο οποίος είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το 2015 και τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Αυτό που κατορθώσανε αυτά τα παιδιά είναι δύσκολο να καταρριφθεί, τα 42 παιχνίδια αήττητοι. Χάσαμε τον τίτλο από μια ομάδα που ήταν ισάξια με εμάς και το γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Παρ’όλα αυτά για μένα αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές, έχουν μέσα τους το αίσθημα του νικητή, δώσανε τα πάντα για την φανέλα που φοράνε και πραγματικά αυτή η συγκεκριμένη φουρνιά έχει πάρα πολύ μέλλον. Επειδή από κάπου-κάποιους διάβασα ότι αυτά τα παιδιά μπορεί να φύγουν από τον Ηρακλή, θέλω να θυμίσω σε όλους αυτούς ότι τα παιδιά που φεύγανε είναι γιατί κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν αυτά τα εγκλήματα. Από το 2015 που υπάρχει αυτό το τμήμα δεν έφυγε κανένα παιδί και ούτε πρόκειται να φύγει κάποιο αξιόλογο παιδί που μας ενδιαφέρει. Καταρχάς όλα αυτά τα παιδιά έχουν 3ετη συμβόλαιο και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει κανένα παιδί από την ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον Δημήτρη Μούχλια που δικαιωματικά πριν δύο χρόνια έγινε η επιλογή του πάει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Του εύχομαι να είναι γερός, να ζήσει το όνειρο του και σε τέσσερα χρόνια που θα ξαναγυρίσει πίσω να ξέρει ότι η πόρτα του Ηρακλή θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και είμαι σίγουρος ότι κάναμε ένα ακόμα Ηρακλάκι. Επίσης το τελευταίο ευχαριστώ θα το πω στο σωματείο του στον Έβρο Σουφλίου, που μας τον έδωσε δανικό για ένα χρόνο μέχρι να πάει στην Αμερική, όπως επίσης και στον πατέρα του Νίκο Μούχλια ο οποίος μετά τον Βασίλη μας εμπιστεύτηκε και τον Δημήτρη για να δουλέψει μαζί μας και να πάει πιο έτοιμος στην Χαβάη. Σήμερα ήταν μια νίκη η οποία σηματοδοτεί την αρχή του καινούριου ρεκόρ, ο Ηρακλής είναι ομάδα που πάντα θα παράγει παίκτες, να είμαστε γεροί και του χρόνου υπόσχομαι να είμαστε πάλι στο final 4 και θα διεκδικούμε την κούπα.

Most Popular

To Top