Βόλει

Προκρίθηκε και το σηκώνει !

Ο Ηρακλής σε ένα αρκετά πιεστικό, γεμάτο εναλλαγές στο σκορ παιχνίδι κατάφερε και επικράτησε με 3-0 της Ελπίς Αμπελόκηπων περνώντας στη επόμενη φάση και τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20:00 στο ΕΓ Μίκρας.

Ο προπονητής Λάμπης Μπαμπαλιούτας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε : Σήμερα θέλαμε πολύ τη νίκη και το καταφέραμε. Δεν παίξαμε τόσο καλά, μάλιστα μου θύμισε το περσινό παιχνίδι, στην ίδια σειρά με τον Αρη που δεν είχαμε παίξει τόσο καλά. Είναι φυσιολογικό και το καταλαβαίνω αυτό γιατί είναι μια ομάδα που έχει φτάσει αήττητη μέχρι εδώ να έχει αυτή την πίεση και οι άλλοι να παίζουν ελεύθερα. Αύριο θα είμαστε καλύτεροι, είμαι σίγουρος.

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης είπε τα εξής : Ήταν ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι παρ’ όλα αυτά τα καταφέραμε. Με αγωνιστικότητα και αφοσίωση στο παιχνίδι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αύριο ο μεγάλος τελικός, ξημερώνει μια καινούρια μέρα με ένα καινούριο παιχνίδι και πάμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο Δημήτρης Μούχλιας δήλωσε κι αυτός με τη σειρά του : Δεν παίξαμε καλά, σίγουρα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και αυτό θα το δείξουμε αύριο.Προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και σωματικά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Most Popular

To Top