Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πρέπει να δουν το …δάσος και όχι το δέντρο

iraklis_kosmosΗ αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι απτό. Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά με τα περισσότερα να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα ( Πλεξίδας, Κάλλας, Γαλανός, Φουρλής, Αρβανιτίδης, Καρακώστας). Κάτι που σαφώς εξυπηρετεί τον Σπύρο Παπαθανασάκη προκειμένου ο κόσμος να αναλώνεται σε αυτά και να χάνεται το δάσος. Είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ συζητά για την πώληση της ΠΑΕ , αλλά λεπτομέρειες γνωρίζει μόνος αυτός και ελάχιστοι που βρίσκονται στο περιβάλλον του.

Σαφώς και θα πρέπει να ανοίξει σύντομα τα χαρτιά του, όπως άλλωστε έχει προαναγγείλει. Αυτό όμως που μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις είναι η συνάντηση της Τετάρτης στο Κατσάνειο.  Το ιδανικότερο σενάριο είναι να βρεθεί ο Σπύρος Παπαθανασάκης και να εξηγήσει ορισμένα πράγματα που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Παράλληλα να αναζητηθεί λύση για την επόμενη μέρα, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος αγοραστής ή επενδυτής να βάλει άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Αν δεν γίνει αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις , ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις , είτε μέσω του ιδρυτικού σωματείου, είτε με κάθε άλλο τρόπο.

Most Popular

To Top