Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Πρέπει να βρεθεί λύση»

Aidiniou TountziarisΟ Φάνης Τουτζιάρης, πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, μίλησε στον ArenaFM 89,4 αναφορικά και με το αυριανό του ραντεβού στην Αθήνα, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη αλλά και τις σκέψεις του για τους κυανόλευκους.

Όσα είπε στον ArenaFM 89,4 o Φάνης Τουτζιάρης :

Αναφορικά με το ραντεβού και την πιθανή του εμπλοκή με τον Ηρακλή: «Για να γίνει αυτό πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα και να συμφωνήσουμε σε μερικά πράγματα. Έχω μιλήσει τηλεφωνικά με τον κ.Παπαθανασάκη αλλά μόνο ενημερωτικά, τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή όπως φαίνεται , κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να συνυπάρξει με τον κ. Παπαθανασάκη, αφού είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να γίνει Ηρακλής, έχει σημασία αυτό που λέω. Δεν γίνεται ο Ηρακλής να είναι μια ομάδα που θα συμπληρώνει το πρωτάθλημα και θα παλεύει για να σωθεί».

Για την πώληση του Βέλλιου: «Πάει Αγγλία για να υπογράψει, αυτό άκουσα σήμερα. Ο Ηρακλής περνάει μια πολύ δύσκολη εποχή, έχει ξεμείνει από χρήματα και ξεμένει και από παίκτες. Μακάρι να βρεθούν άμεσα τα χρήματα και να ανασάνει η ομάδα. Όσο για τον Απόστολο, μακάρι να βρει την ομάδα που θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του γιατί έχει αποδείξει ότι πραγματικά το αξίζει. Και εμείς ξέρουμε ότι αν γυρίσει στην Ελλάδα, πάλι στον Ηρακλή θα έρθει».

Για το αν είναι έτοιμος να μπει μπροστά: «Δεν είναι θέμα να μπω μπροστά, είναι θέμα επιλογών ,έτσι ώστε να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και η ΠΑΕ σαν επιχείρηση».

Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΑΘ-10: «Δίκιο έχουνε, σίγουρα τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα περιμέναμε όλοι. Για να έχει μέλλον ο Ηρακλής κάποιος πρέπει να ασχοληθεί μαζί του. Το μόνο εύκολο αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν όλοι πίσω. Πρέπει να δώσουμε λύση άμεσα».

Most Popular

To Top