Ελλάδα

Πού ξεκινά έκτακτη διακοπή νερού για 8 ώρες στη Θεσσαλονίκη!

Έκτακτη διακοπή νερού σε μεγάλα τμήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης απόψε το βράδυ ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ προ ολίγου. 

Πιο αναλυτικά, σε εκτεταμένες γεωγραφικά διακοπές υδροδότησης θα προχωρήσει απόψε η ΕΥΑΘ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το διογκούμενο πρόβλημα της υπερκατανάλωσης και των διαρροών των τελευταίων ωρών. Συγκεκριμένα, από τις 10 το βράδυ έως τις 6 αύριο το πρωί θα διακοπεί η υδροδότηση σε περιοχές των δήμων Παύλου Μελά (Μετέωρα – Πολίχνη), Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών, σε περιοχές της Πυλαίας και του Πανοράματος, όπως και σε περιοχές που βρίσκονται ανατολικά στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η λύση αυτή προκρίθηκε προκειμένου να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος όγκος νερού στις δεξαμενές και -με την προϋπόθεση ότι θα αποκατασταθούν οι εσωτερικές διαρροές και θα υπάρξει περιορισμός της κατανάλωσης από τους ίδιους τους καταναλωτές– να εξομαλυνθεί από αύριο το πρωί η υδροδότηση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη από το μεσημέρι πάρα πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης αντιμετώπιζαν ήδη προβλήματα υδροδότησης και πλέον η ΕΥΑΘ «κόβει» και επίσημα το νερό με στόχο να μειώσει την υπερκατανάλωση. 

Most Popular

To Top