Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πουρτουλίδης : «Ο Ηρακλής λείπει από την Superleague»(vid)

pourtouΜε το τέλος της αναμέτρησης, ο Νίκος Πουρτουλίδης μίλησε στην WEB TV του a-s και αναφέρθηκε στην νίκη-πρόκριση του Ηρακλή, στους στόχους της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του, τον Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Νομίζω πρώτα μετράει η χαρά. Είχαμε δώσει χαρά, περάσαμε ωραίες στιγμές. Ήρθε αυτό το παιχνίδι, πως τα φέρνει η ζωή, γυρίσαμε εδώ. Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Κούραση και για τις δύο ομάδες. Ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, πιστεύω. Έβγαλαν πολλή ψυχή τα παιδιά, τα έδωσαν όλα και πήραμε την πρόκριση. Εμείς σε κάθε παιχνίδι θέλουμε την νίκη, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Το έχουμε πει. Έχουμε σκοπό να είμαστε του χρόνου, εδώ που είναι ο Αστέρας και μακάρι να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, ότι έρθει στο Κύπελλο, καλώς να έρθει.
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το στοιχείο «ομάδα» που χαρακτηρίζει τον Ηρακλή και είναι μέσα στους στόχους του. Μας κρατάει μέσα σε όλους τους στόχους και φέρνει τις νίκες.
Νομίζω ότι όλοι ξέρουν, ότι ο Ηρακλής λείπει από την Superleague. Ο κόσμος δεν έχει αφήσει την ομάδα ποτέ, μόνη της. Έχουν τρέλα με την ομάδα, καψούρα. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μας ακολουθούν παντού, δεν μας έχουν αφήσει ποτέ μόνους και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να του δίνουμε χαρά. Δεν παίζουμε μόνο για εμάς, παίζουμε και για αυτούς. 
Νομίζω ότι έχει καταξιωθεί ο Αστέρας σταθερά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι στα play-off και στην Ευρώπη, κάτι το οποίο το περίμενε και ο κόσμος και οι διοικούντες. Θυμάμαι από τότε που ήμουν εγώ, το έλεγαν. Πραγματικά ότι είχαν πει τότε έχει βγει αληθινό. Μπράβο τους. Να συνεχίσουν έτσι, έχουν φτιάξει εγκαταστάσεις, δεν λείπει τίποτα και μακάρι του χρόνου να παίξουμε αντίπαλοι ξανά». 

  

httpsv//www.youtube.com/watch?v=lGXIlbLoWGc

Most Popular

To Top