Πόλο

Πολο: Γιατι δεν αγωνίστηκε ο Ηρακλής

poloΟ ΟΥΚ Βόλου ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής Γυναικών. Η ομάδα της Μαγνησίας επιβλήθηκε με 11-7 του ΑΠΣ Οξυγόνο και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Από την άλλη, το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΟΕΑΝΑ Βόλου δε διεξήχθη, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατέβηκε στους αγώνες και ηττήθηκε άνευ αγώνα με 5-0, ενώ παράλληλα της αφαιρέθηκε και ένας βαθμός.

Νωρίτερα, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο ΑΠΣ Οξυγόνο είχαν ζητήσει να γίνει το μεταξύ τους παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να μεταβούν στο Βόλο (Κυριακή) ώστε να δώσουν τα παιχνίδια με τις ομάδες του Βόλου, προκειμένου να μειώσουν το κόστος γλιτώνοντας τη διανυκτέρευση. Η Ομοσπονδία – ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχει κάνει δεκτά ανάλογα αιτήματα (πέρσι στον όμιλο της Α2 ΝΟ Λάρισας και ΟΥΚ Βόλου έπαιξαν στο Βόλο και στη συνέχεια ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη, πρόπερσι και πάλι στην Α2 Γυναικών, Ηλυσιακός και Νηρέας Χαλανδρίου έπαιξαν στο Ιλίσιο και στη συνέχεια κατέβηκαν στην Πάτρα όπου έγιναν τα υπόλοιπα παιχνίδια) – αυτή τη φορά το αρνήθηκε, πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Γηραιού με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ομάδα του Ηρακλή αναμένεται αύριο (3/6) να μετέχει κανονικά στους αγώνες.

Τα αποτελέσματα

ΑΠΣ Οξυγόνο – ΟΥΚ Βόλου 7-11

ΓΣ Ηρακλής – ΟΕΑΝΑ Βόλου 0-5 α.α.

Βαθμολογία

ΟΕΑΝΑ Βόλου 3 (5-0)
ΟΥΚ Βόλου 3 (11-7)
ΑΠΣ Οξυγόνο 0 (7-11)
Ηρακλής – 1 (0-5)
*Ο Ηρακλής έχει ένα μηδενισμό και μείον ένα βαθμό.

Most Popular

To Top