Ελλάδα

Πατέλης:»Κάθε χρόνο τα ίδια»

Για τις διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή, τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν και τη φετινή χρονιά, την επόμενη ημέρα και τις λύσεις, που μπορούν να υπάρξουν μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Θεόφιλος Πατέλης.

Ο γνωστός νομικός και υποψήφιος στις εκλογές με την υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού για τη δημαρχία στη Θεσσαλονίκη, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της κυανόλευκης οικογένειας, έχοντας διατελέσει παλαιότερα ουκ ολίγες φορές μέλος διοικητικών συμβουλίων.

«Στον Ηρακλή πολλά δε γίνονται καλά ή μάλλον το ερώτημα, που πρέπει να υπάρξει είναι τι γίνεται τελικά σωστά. Το πρόβλημα της ομάδας είναι πολυδιάστατο. Είναι ότι μπαίνουν άνθρωποι που δεν ξέρουν πόσο καιρό θα μείνουν, έρχεται για παράδειγμα ένας-δύο κάθονται ένα ή δύο χρόνια και φεύγουν. Δίχως να έχουν προοπτική.

Παράλληλα δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και το χρέος διογκώνεται. Κοινώς δεν υπάρχει κανείς προγραμματισμός».

«Κάθε καλοκαίρι τα ίδια»

Ο κ. Πατέλης αναφέρθηκε εν συνεχεία στο τι χρειάζεται ο Ηρακλής για να… αλλάξει σελίδα και να μην αντιμετωπίζει κάθε χρόνο τα ίδια προβλήματα.

«Από το 2011 και μετά δεν υπήρξε ούτε ένα καλοκαίρι χωρίς προβλήματα. Με την ομάδα να μην ξέρει ποτέ που θα παίξει, σε ποιο Πρωτάθλημα θα αγωνιστεί. Αυτό που χρειάζεται είναι νοικοκύρεμα, έναν σοβαρό άνθρωπο που θα έχει πλάνο.

Οσον αφορά πάντως τα όσα ακούγονται για αγορά νέου ΑΦΜ δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και ποιος θα το κάνει. Και παλαιότερα είχαμε πάρει το ΑΦΜ των Ποντίων Κατερίνης και συσσωρεύτηκαν μετά από λίγο χρέη. Ο κόσμος κυριολεκτικά διψάει για έναν άνθρωπο, που θα τον κάνει και πάλι περήφανο. Ο κ. Παπαδόπουλος όταν ανέλαβε το καλοκαίρι ήμουν αισιόδοξος αλλά στη συνέχεια διαψευστήκαμε όλοι μας».

Most Popular

To Top