Βόλει

Παρουσιάστηκε η χορηγία με τον ΟΑΣΘ (Vid)

Στα γραφεία του ΟΑΣΘ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της χορηγίας στην ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλλει του Ηρακλή. Από τους κυανόλευκους το παρών έδωσαν οι δυο αρχηγοί ( Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου) αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Μίλτος Οικονόμου.  Το ΟΑΣΘ εκπροσώπησαν ο Στέλιος Παπάς και ο Σάββας Παναγιωτίδης

Την ελπίδα ότι η συνεργασία του Ο.Α.Σ.Θ. με τον ΗΡΑΚΛΗ θα βρει ανταπόκριση και από άλλους οργανισμούς και φορείς, τόνισε ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ., Στέλιος Παππάς, στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ. Η προσπάθειά μας έχει ως στόχο τη συμβολή στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. Μέσα από την άμιλλα ανάμεσα στις ομάδες να επιτευχθεί η συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι. Ο Στ.Παππάς υποσχέθηκε ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να ενισχύει το μαζικό αθλητισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ.Θ., Σάββας Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε στην 110 χρόνων ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ, και υπενθύμισε τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες που συνέδεσαν το όνομά τους με το σύλλογο, όπως τον Γεώργιο Σαϊνόβιτς Ιβάνοφ, που υπήρξε σαμποτέρ των Συμμάχων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με σημαντική δράση στη διάρκεια της Κατοχής, και τον Γεώργιο Κατσάνη, αθλητή στίβου του ΗΡΑΚΛΗ, που διοικητής της 33ης Μοίρας Καταδρομών, έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια της εισβολής του Αττίλα, στην Κύπρο.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗ, Μίλτος Οικονόμου, επισήμανε ότι η χορηγία του Ο.Α.Σ.Θ. αποτελεί σημαντική στήριξη ώστε να επανέλθει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην κορυφή του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Οι αρχηγοί της αντρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ, Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου, ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. για την ηθική και υλική στήριξη και υποσχέθηκαν επιτυχίες και επιστροφή στους τίτλους.

Most Popular

To Top