Χωρίς κατηγορία

Παράταση για την αδειοδότηση

H πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Λίγκας έγινε το πρωί της Τρίτης και επιβεβαίωσε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πρόβλημα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πέντε ομάδες που δεν κατέθεσαν φάκελο η κατάσταση είναι διαφορετική. Η Κηφισιά όλα δείχνουν ότι θα τακτοποιήσει και τις τελευταίες εκκρεμότητές της και θα καταφέρει να καταθέσει φάκελο. Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται ακόμη από παλιές… αμαρτίες, ενώ ο Φοίνικας ακόμη δεν έχει διοίκηση. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προσπαθεί να βρει χρηματοδότες. Οι τέσσερις αυτές ζήτησαν παράταση για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους και να καταθέσουν φακέλους.

Η μόνη που φαίνεται στάσιμη αυτή την στιγμή είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει ανοιχτό μέτωπο με την ΕΣΑΠ μετά και τις δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου και δεν κατέθεσε φάκελο ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που δε ζήτησε ούτε αναβολή, ούτε παράταση στην περίπτωσή της. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής είχε ζητήσει την διάλυση της Λίγκας αφού το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον ίδιο κάθε άλλο παρά επαγγελματικό είναι.

Σημειώνεται ότι οι νεοφώτιστες Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΟΦΗ δεν ήταν υποχρεωμένες να καταθέσουν φάκελο

sdna,gr

Most Popular

To Top