Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαδόπουλος :«Το μυαλό μας στον Αιγινιακό»

papadopoulosΟ προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα στο πρωτάθλημα «το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι. Εκεί πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι, η ομάδα, ο κόσμος και όλοι όσοι ασχολούνται με τον Ηρακλή. Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος μας και δεν θα αποκλίνουμε ούτε χιλιοστό από τον στόχο αυτό.

Ο Αιγινιακός είναι τώρα ο αντίπαλος μας και οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο Ηρακλής πρέπει να συνεχίσει την πορεία του στο πρωτάθλημα και τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με τον Αιγινιακό πρέπει να τα κερδίζουμε». Στην συνέχεια και στον απόηχο της χθεσινής μεγάλης νίκης επί του Πανιωνίου ο προπονητής του Ηρακλή σημείωσε: «Το Κύπελλο θα το δούμε στην ώρα του.

Όταν έρθει ο επαναληπτικός θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι εκείνο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για την πρόκριση ακόμα και όταν έρθει η ώρα θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο». Τέλος ζήτησε από τον κόσμο «να έρθει κοντά στην ομάδα ακόμα πιο δυνατά και μαζικά ειδικά τώρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Έχουμε παιχνίδια μέσα στο Καυτανζόγλειο που μαζί με τον κόσμο μας πρέπει να τα κερδίσουμε»

Most Popular

To Top