Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαδόπουλος: «Μπράβο στα παιδιά, στόχος το πρωτάθλημα»

 

papadopoulos

Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την πανάξια πρόκριση της ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Χαρακτηριστικά, είπε:

“Πίστευα ότι όσο θα έμενε το 0-0, με την ποιότητα, που έχουμε μπροστά, θα κάνουμε ένα γκολ, όπως κι έγινε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια όλη τη χρονιά. Τους αδικήσαμε την προηγούμενη Κυριακή, αλλά αντιδράσαμε αμέσως μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, και φέραμα σήμερα την πρόκριση, που φέρνει χαρά στον κόσμο.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, είναι ένα δύσκολο ματς σε λίγες μέρες, θα υπάρχει κούραση, γιατί το γήπεδο ήταν σήμερα πολύ δύσκολο.

Καλή συνέχεια στον Αστέρα, είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι ψηλά στη βαθμολογία με την ποιότητα που έχει. Πρέπει να είσαι καλός, για να βρεθεί σε κακή μέρα μια καλή ομάδα. Ήμασταν καλοί ανασταλτικά, στο τακτικό κομμάτι, δεν αφήσαμε τον Αστέρα να κάνει ευκαιρίες. Είναι φυσικά και το γήπεδο, στο οποίο όποια ομάδα αμύνεται, είναι πιο εύκολο.

Είπα και στα παιδιά πριν το ματς, ότι όποιος έχει πίστη και θάρρος δεν αποτυγχάνει ποτέ. Κι εμείς αυτό το έχουμε από την αρχή της σεζόν.

Ο πρώτος στόχος για μας είναι το πρωτάθλημα, έτσι ώστε μετά από χρόνια να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα, όμως είμαστε Ηρακλής και οφείλουμε να κάνουμε πάντα την προσπάθεια κι όπου μας βγάλει στο Κύπελλο. Το καλύτερο είναι ότι κάναμε τον κόσμο χαρούμενο. Δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα, που αξίζει να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα”.

Most Popular

To Top