Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαδόπουλος : «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

papadopoulos334

Πανευτυχής ήταν  ο Νίκος Παπαδόπουλος από την νέα νίκη της ομάδας του. Ο τεχνικός του Ηρακλή σχολιάζοντας τον αγωνα τόνισε:

«Κάναμε ακόμα μία σημαντική νίκη, απέναντι σε μία καλή ομάδα, με καλή έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε ψηλά και πετύχαμε το γκολ, όπως θέλαμε και το είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση, ο αντίπαλος ρίσκαρε πολύ, είχε κυκλοφορία, αλλά τακτικά ήμασταν πολύ καλά και κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε τρεις βαθμούς που μας διατηρούν στην κορυφή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Για μία ακόμα φορά κάνανε κατάθεση ψυχής. Χρειαζόμαστε πλέον ξεκούραση, αφού είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τον αγώνα με τον Πιερικό είπε : «Διαχειριστήκαμε καλά το ατυχές αυτό αποτέλεσμα. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τα παιδιά. Το σημαντικό είναι στο τέλος, αυτό τους τονίζουμε και αυτό θέλουμε να τους περάσουμε».

Για το  8X8  εκτός έδρας είπε: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο. Είτε εντός είναι αυτό, είτε εκτός. Εχουμε ποιότητα θέλουμε να έχουμε πρωτοβουλία κινήσεων. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ρεκόρ για την ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες στην έδρα μας. Με τις δυνατές ομάδες δεν φοβάμαι, φοβάμαι όταν παίζουμε με τις θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες».

«Εχουμε μεγάλο ρόστερ, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά.  Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο θα παλεύουμε για ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».

Για την διαιτησία : «Η αποβολή είναι άδικη από όσο ενημερώθηκα θα δω και τις υπόλοιπες φάσεις και θα κρίνω».

 

Most Popular

To Top