Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαδόπουλος :«Θα έχουμε ομάδα… με ταλιμπάν, αρκεί να βρεθει λύση»

papadopoulosΤο δικό του μήνυμα θέλησε ένα στείλει με παρέμβαση του στον ARENA FM , ο Νίκος Παπαδόπουλος για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα και κυρίως για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. 

Θέλω μόνο να κάνω υπομονή και να μιλήσω όταν πρέπει. Θέλω να διευκρινίσω δυο πράγματα. Έχει ακουστεί ότι έδωσα χρήματα σε κάποιον ποδοσφαιριστή και ότι πλήρωσα τον άνθρωπο που κουρεύει το χόρτο. Τα χρήματα τα έχει δώσει ο πρόεδρος στον Μπαρτολίνι. Όσα για τον άνθρωπο που συντηρεί τα γήπεδα, το κάνει αφιλοκερδώς, γιατί αγαπά τον Ηρακλή. Αισθάνεται άσχημα με αυτό που ακούστηκε. Το κάνει από την αγάπη του για το Ηρακλή.

Καλά κάνει ο κόσμος και είναι σε επαγρύπνηση και μιλάει. Συνιστώ όμως άνθρωποι μέσα από τη ομάδα να μη βγάζουν προσωπικές κόντρες. Δε μιλάω για τους παίκτες, γιατί τους είπα την αλήθεια χθες, ότι όλοι αυτοί που είναι στην ομάδα έχουν όπως και εγώ αναδειχθεί από τον Ηρακλή. Πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα. Τα παιδιά κρατάνε μια καλή στάση. Εύχομαι να ακούσουν κάτι θετικό γιατί δεν έχουμε περιθώριο να τους χάσουμε.

Κάποιοι που είναι κοντά στην ομάδα έχουν ισοπεδώσει τα πάντα για την ομάδα. Ενώ αγωνιστικά η ομάδα δημιούργησε μια βάση, με 14 παίκτες να κάνουν ντεμπούτο στη σούπερ λιγκ, με παίκτες στην Εθνική.

Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε το κάτι παραπάνω του χρόνου λόγω μη αδειοδότησης. Πρώτο μέλημα να μη φύγουν παίκτες που θέλουμε. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω με αυτούς τους παίκτες και να τους κάνω ταλιμπάν. Θέλουμε ηρεμία.

Ο πρόεδρος πιστεύω ότι θα βρει την κατάλληλη λύση. Αυτό προσπαθεί ο πρόεδρος. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

 

Most Popular

To Top