Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Κάναμε περήφανο τον κόσμο»!

papadopoulos

 

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την πρόκριση της ομάδας επί του Πανιωνίου.

Αρχικά, είπε: «Ήρθαμε διαβασμένοι. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα μεσοεπιθετικα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά από μία ανύπαρκτη φάση ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Μετά είχαμε νευρικότητα και δεχτήκαμε το δεύτερο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο και στην παράταση ήμασταν κυρίαρχοι, κρατήσαμε μπάλα και όταν παίζαμε δέκα εναντίον δέκα. Δικαιούμασταν την πρόκριση νωρίτερα. Κάποιοι θα μιλήσουν για τύχη. Εγώ δεν πιστεύω στην τύχη. Στο τέλος κερδίζει αυτός που άξιζε την πρόκριση. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνουν περήφανο τον κόσμο και τον πρόεδρο. Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας δίνει τεράστια δύναμη. Εγώ πρέπει να σκεφτώ το επόμενο ματς και να διαχειριστούμε την κούραση και την πρόκριση. Ακολουθεί ματς πρωταθλήματος και η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατέθεσαν ψυχή».

Σχετικά με την αποβολή του στην ανάπαυλα του αγώνα, τόνισε: «Στα χρόνια που κάνω τον προπονητή, διαμαρτύρομαι πολύ ήπια. Του είπα ότι κάνει λάθη. Νομίζω ότι ήταν άδικη η αποβολή. Ζητώ συγνώμη που δεν ήμουν κοντά στα παιδιά, αλλά με την ψυχή μου και την φωνή μου προσπάθησα να είμαι κοντά τους».

Για το μήνυμα που στέλνει ενόψει και των πλέι-οφ: «Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Με στεναχωρεί που δεχτήκαμε δύο γκολ. Ευτυχώς δεν κοστίσανε. Υπάρχει η βάση στον Ηρακλή. Θα είναι δύσκολα τα πλέι-οφ, ανεξαρτήτως της διαφοράς που θα έχουμε. Και όποιος κατάλαβε τι εννοώ, κατάλαβε».

Σχετικά με την πρόκριση: «Τα παιδιά έδειξαν και σε ανάλογες επιτυχίες ότι προσηλώνονται στο πρωτάθλημα. Τους αφήνω σήμερα να χαρούν και από αύριο στροφή στο πρωτάθλημα».

Για τον μεγαλομέτοχο: «Ο πρόεδρος είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας. Έβαλε σε μία τάξη την ομάδα, έχει πολύ πάθος και αυτό είναι ωραίο. Αρέσει στους παίκτες και στον κόσμο. Ήρθε και μας έδωσε κουράγιο. Του δώσαμε χαρά και ελπίζω να του δώσουμε στο τέλος. Γιατί αυτό που θα κάνουμε στο τέλος είναι το πιο σημαντικό».

Σχετικά με τον Χουάντερσον: «Πρέπει να βρεις το κουμπί του. Ξέρετε ότι στην αρχή είχε κάποια προβλήματα. Με την συζήτηση, με την ειλικρίνεια και την καθημερινή επαφή, είναι φέτος πολύ καλός. Καμιά φορά πάει να ξεφύγει, αλλά δεν επιτρέπονται αυτά. Έχει τρέλα, η οποία σήμερα μας βοήθησε. Είναι παίκτης νικητής ο Χουάν».

Σχετικά με τον Τσιλιγγίρη: «Έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, το οποίο όμως δεν είναι σοβαρό. Αν όχι στο επόμενο παιχνίδι, στο μεθεπόμενο θα είναι έτοιμος».

Σχετικά με την προοπτική η ομάδα να φτάσει στον τελικο:  «Εδώ που φτάσαμε δικαιούμαστε να κάνουμε όνειρα. Με όποιον αντίπαλο και αν κληρωθούμε, θα είναι καλός. Εγώ όμως τώρα σκέφτομαι το επόμενο ματς. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου»

Most Popular

To Top