Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ:«Προβαίνουμε σε ενέργειες για την επόμενη μέρα»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ θέλησε να τοποθετηθεί και να μεταφέρει ότι κινείται για τη επόμενη μέρα αλλά κα να διαψεύδει δημοσίευμα και τονίζει χαρακτηριτικα

“Η ΠΑΕ Ηρακλής διαψεύδει δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες και αναφέρεται στην εκχώρηση δικαιωμάτων τής ΠΑΕ υπό μορφή μάνατζμεντ σε τρίτη εταιρεία Το συγκεκριμένο σενάριο είναι ανυπόστατο και μάς δημιουργεί την υποψία ότι δημοσιεύτηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα τα οποία δεν είναι προς ώφελος της ΠΑΕ Ηρακλής. Εκτός κι αν ο συντάκτης του είναι κακώς πληροφορημένος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ παρακολουθεί καθημερινά τα τεκταινόμενα που αφορούν την ομάδα μας και διαθέτει την εμπειρία, τα στελέχη και τα αντανακλαστικά για να προστατεύσει τα συμφέροντα τού Ηρακλή. Κάθε μέρα προβαίνουμε σε μια σειρά ενεργειών με αποκλειστικό γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας. Τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών θα φανούν στο άμεσο μέλλον και θα ανακοινωθούν επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής. Οπότε όποιος άλλος πιστεύει ότι μπορεί να βρει πεδίον δόξης λαμπρό στην ΠΑΕ Ηρακλής ή οι εμπνευστές σεναρίων ας αλλάξουν ρότα”.

Most Popular

To Top