Βόλει

Πάτρας : «Το μέλλον ανήκει στον Ηρακλή»

patrasΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας, των εφήβων, του Ηρακλή, του τμήματος βόλεϊ, Χρήστος Πάτρας και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την δουλειά που γίνεται:«Τα παιδιά δουλεύουν σχεδόν κάθε βράδυ εξαιτίας των φροντιστηρίων. Θέλουμε αθλητές και νοήμονες και καλούς στο γήπεδο και τους συντηρούμε με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα».

Για το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ:«Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι με την ΧΑΝΘ. Δουλεύουν πολύ λίγες ομάδες και είναι καθαρά θέμα δικό μας να δουλέψουμε με τα παιδιά. Αυτό που λένε πως τα αγόρια δεν παίζουν βόλεϊ είναι παραμύθι. Στη πόλη μας πλέον δεν υπάρχει κάτι πολύ δυνατό και για αυτό νομίζω πως δεν υπάρχει η σωστή διαφήμιση για αυτό το σπορ. Πρέπει να είμαστε με ανοικτά τα μάτια και είναι πολύ σημαντικό που φέτος ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα. Υπάρχει η τάση να απαξιώνεται το άθλημα σε κάποιο βαθμό και αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι σωστό. Οι ομάδες που έχουν τις ακαδημίες πρέπει να κοιτάν να δουλεύουν, να κάνουν μαζικό αθλητισμό και να βγάζουν δουλειά για την πόλη».

Για τα ταλέντα στη Θεσσαλονίκη:«Υπάρχουν μεγάλα ταλέντα και πολλά σχολεία που ενδιαφέρονται για το άθλημα. Είναι πολύ σημαντικό να τρέξουμε και να κυνηγήσουμε. Πρέπει να «αγκαλιάσουμε» αυτά τα παιδιά και να δουλέψουμε».

Most Popular

To Top