Βόλει

Πάτρας : «Θα πάμε για την πρόκριση»

patras

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή,  Χρήστος Πάτρας και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, απέχουμε μια κατηγορία αλλά αν θέλουμε να δείξουμε δείγματα πρέπει να πιέσουμε ψηλά. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να σταθούμε με μια καλή ομάδα καθώς μέχρι τώρα δεν έχουμε αντίπαλο. Δεν είναι γιορτή όπως λένε κάποιοι και μπαίνουμε να κερδίσουμε την τρίτη ομάδα στη κατηγορία. Όταν θα ανέβουμε δεν θα πάμε για τέταρτοι-πέμπτοι αλλά για πιο ψηλά. Υπάρχει μεγάλη πίστη σε αυτά τα παιδιά».

 

Για το γεγονός πως όλοι οι παίκτες προέρχονται από τις ακαδημίες του Ηρακλή: «Όλα τα παιδιά είναι Ηρακλάκια, ξεκίνησαν από  «ballboys» και θα πάμε να αποδείξουμε τις ικανότητες μας. Ο Ηρακλής έχει πάρα πολλούς αθλητές. Αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλη αξία, αρχίζουν να φαίνονται και θα διακριθούν. Δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί που να μην έχει παίξει στις ακαδημίες του Ηρακλή. Αν αυτή η ομάδα προσεχθεί θα επανέλθει εκεί που πρέπει με ένα πολύ υγειές σχήμα».

Για την Α2:«Υπάρχουν δυο ομάδες με τεράστιο μπάτζετ όμως η δυναμική του Ηρακλή είναι άλλη».

Για τον κόσμο του Ηρακλή:«Ο κόσμος θα μπορεί να δει υψηλότατου επιπέδου βόλεϊ και δεν θα κάνουμε μια απλή προσπάθεια αλλά μια οργανωμένη κίνηση. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και έχουμε το DNA να κερδίσουμε. Οι πληροφορίες λένε πως θα μείνει και κόσμος έξω από το γήπεδο και δυστυχώς δεν θα το δείξει η τηλεόραση».

Most Popular

To Top