Βόλει

Πάτρας:«Αυτή η ομάδα»(vid)

patrasΙκανοποιημένος ήταν ο Χρήστος Πάτρας από την προσπάθεια των παικτών τους απένειμε τα εύσημα και είπε χαρακτηριστικα:

«Παίζαμε με μία ομάδα που είναι στην κορυφή της Α1, είχαν παίξει 3-2 με τον Ολυμπιακό αυτό τα λέει  όλα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό με τις δυνατότητες που έχουμε και χωρίς ξένους παίκτες. Τα παιδιά έπιασαν εξαιρετική απόδοση. Ήταν μερικές λεπτομέρειες και η εμπειρία, δύο τρεις φάσεις που είναι καταλυτικές για να κρατήσουν το σετ στο τέταρτο που δεν το κρατάνε και στο πέμπτο που τους ξεφεύγει η διαφορά στο β’ μισό του σετ. Πολύ φυσιολογικά για μια ομάδα που είναι Α1 και στην κορυφή».

Συνεχίζοντας ο προπονητής  του Ηρακλή πρόσθεσε : «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτό είναι πολύ σημαντικό να κρίνεται στις λεπτομέρειες για μια ομάδα Α2, να κοντράρει στα ίσα αυτό σημαίνει ψυχή, σημαίνει ζωή και συνεχίζουμε. Στόχος είναι η Α1, το ταξίδι το σημερινό ήταν πολύ καλό και συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω για να πετύχουμε το στόχο μας. Νομίζω όταν  ο κόσμος βλέπει τέτοιο θέαμα θα γεμίζει το γήπεδο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας».

Most Popular

To Top