Βόλει

«Πάτησε» τον Ολυμπιακό,πάει για πρωτάθλημα

Με 3-1 επικράτησε η εφηβική ομάδα βολλει του Ολυμπιακού και οδεύει για δεύτερη σεζόν στην κατάκτηση του πανελληνίου τίτλου. .

Τα σετ 3-1( 25-17, 25-22, 21-25, 25-17)

Ο προπονητής Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε : Ήταν μια αγχωμένη πρεμιέρα κλασσικά για την ομάδα μας. Πάντα το πρώτο ματς είναι νευρικό αλλά σημασία εδω που φτάσαμε έχει το αποτέλεσμα, το κρατάμε και πάμε για τον δεύτερο τελικό αύριο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε το πρώτο βήμα.

Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης είπε : Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε σχέση με αυτά που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Μπήκαμε περισσότερο αγχωμένοι απ’ όσο έπρεπε όμως επικρατήσαμε με 3-1. Ήταν μια δύσκολη νίκη, τώρα ξεκουραζόμαστε γιατί αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω ότι θα κερδίσουμε.

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 καλεί τον κόσμο του Ηρακλή μας αύριο να γεμίσει την Μίκρα και να συμπαρασταθεί στην ομάδα γιατί αύριο είναι ο πραγματικός τελικός.

 

Most Popular

To Top