Μάκης Ιωαννίδης

Πάθημα … μάθημα και …

ioannidisΗ σημερινή αναμέτρηση ήταν ένα πάθημα που θα πρέπει να γίνει μάθημα για όλους. Η γκέλα της Λαμίας στον Εύοσμο , έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι  ο Ηρακλής από χθες είχε κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Πολύ περισσότερο όταν το σκορ έγινε 2-0.  Η αδράνεια της ομάδας μετέτρεψε ένα υγιεινό περίπατο σε εφιάλτη και θα πρέπει να διαχειριστεί άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα. Πολύ περισσότερο την στιγμή που η ομάδα έχει μπροστά της δυο σημαντικές και ίσως καθοριστικές αναμετρήσεις εκτός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η σημερινή αποτυχία να επηρεάσει φιλάθλους και ποδοσφαιριστές και να συνεχίσουν όλοι με την δυναμική που έχει δημιουργήσει η ομάδα από το ξεκίνημα της περιόδου.

Από την άλλη μεριά ο Νίκος Παπαδόπουλος που έχει δημιουργήσει αυτή την ομάδα  και έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την φετινή  εξαιρετική πορεία του Ηρακλή, ίσως θα πρέπει αν αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα. Δεν γίνεται πάντα όλες οι εμπνεύσεις να βγαίνουν και να έρχονται όλα δεξιά.Είναι όμως αυτός που γνωρίζει πολύ καλά πως θα διαχειριστεί τέτοιες καταστασεις.

Η ουσία είναι ότι χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για να βρεθεί ο Ηρακλής στο +8  και πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Τώρα θα πρέπεινα φροντίσει να προστατέψει με κάθε τρόπο το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχει ώστε να μην δώσει κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους του να ελπίζουν.

Most Popular

To Top