Ποδόσφαιρο

Ο Τομ θέλει…μπορεί όμως; Ποιες άλλες προοπτικές υπάρχουν

Η επόμενη μέρα του ηρακλλη θα συνεχίσει να απασχολεί τους πάντες γιατι δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. απο την μια προσπάθεια να μείνει στην δευτερη κατηγορία, απο την άλλη να αποκτήθεί το ΑΦΜ του Βόλου.

Η βασικότερη προϋπόθεση είναι αν η απόκτηση του ΑΦΜ θα δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να αγωνίζεται ως ΗΡΑΚΛΗΣ στο νέο πρωταθλημα.Γιατι διαφορετικά θα υπάρξουν και πάλι πολλές αντικρουόμενες τάσεις σχετικά με αυτά που εκπροσωπεί ο Ημίθεος.

Από την άλλη μεριά πως θα καταστεί εφικτό να υπάρξει εμπιστοσύνη σε μια διοίκηση που κατάφερε (είχε να αντιμετωπίσει και αρκετές δυσκολίες) να οδηγήσει μια ομάδα που ήθελε να κάνει πρωταθλητισμό και κατέληξε στον υποβιβασμό. Θα έχει την δυνατότητα να «τρέξει» μια ομάδα που θα θελήσει να κάνει μια σοβαρη πορεία στην Σούπερ Λίγκ;

Υπάρχουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να λειτουργήσει η νέα ΠΑΕ  ή πάλι θα παλεύει με τα κύματα προκειμένου να ανταποκριθεί στις  απαιτήσεις της;

Τα χρέη της υπάρχουσας ΠΑΕ( αυτά που αφορούν υποχρεώσεις προς το δημόσιο)θα συνεχίσουν να ακολουθούν τον Τομ Παπαδόπουλο.Άρα σε κάθε σενάριο θα πρέπει να τα διευθετήσει.

Υπάρχει περίπτωση πέρα απο το ΑΦΜ να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη και το ρόστερ του Βολου(;) γιατι τότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό.

Απο την άλλη μεριά αν ο Ηρακλής δεν πάρει το ΑΦΜ του Βόλου, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να το αποκτήσει ο Απόλλων Σμύρνης. Σε μια τέτοια προοπτική ο Ηρακλής λογικά θα παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία και θα έχει έσοδα περίπου 800 χιλιάδες ευρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αυτόματα όμως θα πρέπει να καλύψεις τις οφειλές που υπάρχουν όμως φαίνεται να υπάρχει πλέον μια προοπτική δυναμικής αντιμετωπισης. Ο Ηρακλής οφείλει περίπου 1.3 στο δημόσιο που μπορεί να αντιμετωπιστει πλέον με τις 120 δόσεις. συνεπώς θα πρέπει να καταβάλει για την νεα σεζόν συνολικά 150 χιλιάδες ευρω. Οι υποχρεωσεις προς τους παίκτες που τον απειλούν ειναι 440 χιλιάδες ευρω, αρα με τα μισά σχεδόν χρήματα θα καταφέρει να προχωρήσει σε διακανονισμούς ώστε να μην κινδυνευει.Κυρώσεις απο τρίτους πλέον δεν μπορεί να έχει μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, με βάση την νεα τροπολογία. Άρα ο Ηρακλής με τα χρηματα αο τα τηλεοπτικά ουσιαστικά καλύπτει τις οφειλές του ( δηλαδή τα χρέη που έχει αναλάβει ο Παπαδόπουλος) και θα έχει και κάποια χρήματα για το νέο ξεκίνημα. Θα χρειάζεται ωστωσο περίπου 1.2 εκ. ( ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που έχει να κάνει με την αγορά του ΑΦΜ) για να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστικη ομάδα.

Με όλα αυτά θα πρέπει να αποφασίσει αρχικά ο Τομ Παπαδόπουλος τι θέλει να κάνει και τι έχει μέσα στο μυαλό του.Να πείσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε σενάριο υπάρξει και στην συνέχεια α πείσει τον κόσμο να στηρίξει αυτή την νέα προσπάθεια.

Την Παρασκευή θα υπάρξει συνάντηση στο Βόλο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ΑΦΜ. Μέχρι τότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν στην ΠΑΕ , το θολό τοπίο που έχουν μέσα στο μυαλό τους.

Υ.Γ. Φυσικα και όλοι θέλουν να δουν ξανά τον ΗΡΑΚΛη στην Σούπερ Λίγκ, εκει όπου άδικα και συνομωτικά τον έδιωξα και θέλησαν να τον αφανίσουν. Αλλα δεν θα πρέπει αυτό να τυφλώνει και να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, χωρίς να υπάρξει αυτη την φορά ο απαραίτητος προγραμματισμός.

Most Popular

To Top