Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο ρόλος του Λυσάνδρου στην ανατροπή της απόφασης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Μπορεί για τους περισσότερους η απόφαση της ΦΙΦΑ να ήταν αναμενόμενη αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική . Από την στιγμή που επιβλήθηκε η ποινή από την παγκόσμια ομοσπονδία ήταν δύσκολο να ανατραπεί. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ανέθεσε την υπόθεση στον δικηγόρο Μηνά Λυσάνδρου, που κατάφερε να αντιμετωπίσει σωστά την υπόθεση και να φέρει αίσιο τέλος για τους «κυανόλευκους». Μια σειρά από κινήσεις και ενέργειες που έκανε βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να έρθει η επιστροφή των βαθμών.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Ηρακλής καταφέρνει να κερδίσει μια παρόμοια υπόθεση και σε αυτό έχει μερίδιο ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ποιος είναι ο Λυσάνδρου

Ο Κύπριος δικηγόρος και ένας από τους γνωστότερους νομικούς, εξειδικευμένος σε θέματα αθλητικού δικαίου στη χώρα μας.  Πολύ περισσότερο σε περιπτώσεις που αφορούν την διένεξη ομάδων με την ΟΥΕΦΑ ή την ΦΙΦΑ. Έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και από χθες πρόσθεσε άλλη μια σημαντική. Ήταν ποδοσφαιριστής και έπαιξε και στην Ελλάδα με την ομάδα του Χαϊδαρίου στην Β΄ εθνική και στην συνέχεια έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Είναι 36 χρονών και έχει πλήρη γνώση του αθλητικού δικαίου.

Most Popular

To Top