Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Παπαθανασάκης και οι ακαδημίες

papadopoulos_papathanasakisΟ προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε και στον Σπύρο Παπαθανσάκη λέγοντας χαρακτηριστικά

«Συμφωνούμε σε πολλά με τον κ. Παπαθανασάκη για την οργάνωση που πρέπει να έχει η ομάδα. Για να πείσουμε παίκτες να έρθουν στην ομάδα εκτός από το όνομα του Ηρακλή, είναι και η δημιουργία συνθηκών. Έχει δείξει ότι θέλει να κάνει το πραγματοποιεί κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ένας άνθρωπος που έχει βάλει τόσα πολλά λεφτά και δεν έχει πάρει τις μετοχές. Έδωσε ενθουσιασμό στον κόσμο. Το ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να μάθει το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο καλύτερα γίνεται».

Πως νιώθετε απέναντι στον κ. Παπαθανασάκη;

«Νιώθω μεγάλη ευθύνη απέναντι σε έναν άνθρωπο που ήρθε ανέλαβε χρέη, έπρεπε να οργανώσει τους παίκτες. Νιώθω ευθύνη απέναντι στον κόσμο που περιμένει με αγωνία να δει την ομάδα να παίζει να παίρνει νίκες για να επιστρέψει στη σουπερ λιγκ. Πρέπει να δημιουργήσεις συνθήκες για να γίνει αυτό που έχει στο μυαλό και είναι σημαντικό όταν τις έχει. Εμείς είμαστε σε καλό επίπεδο που τις έχουμε αυτές τις συνθήκες».

Είστε σε ανοιχτή επικοινωνία για τα τμήματα υποδομής;

«Ήδη είμαι σε συνεργασία με τον προπονητή της β’ ομάδας και ήταν μαζί μας στην προετοιμασία της Μίκρας. Έχω μιλήσει με τον Κωφίδη και τον Σεντελίδη για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε τις υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε πάρει τρία παιδιά που ήρθαν μαζί μας στην προετοιμασία Ο Χατζηβασιλάκης, ο Καλφούτζος και ο Ζαμπάζης. Έχουν γίνει πολλές δοκιμές στη β’ ομάδα. Είχα την ευκαιρία να βλέπω πολλές ομάδες και έχω υποδείξει παιδιά που μπορούν να παίξουν τα τμήματα υποδομής. Πήραμε δύο παίκτες 98άρηδες που τους πιστεύω πολύ και συνεχίζονται οι δοκιμές. Ο Μίλτος Στεφανίδης θα γίνει επαγγελματίας και όταν κατέβουμε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Είναι προγραμματισμένο πριν την προετοιμασία».

Most Popular

To Top