Ποδόσφαιρο

Ο Παπαδόπουλος, ο Ηρακλής και η Μπαρτσελόνα

Στον ARENA FM 89.4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και για τον Ηρακλή.

Για τον Ηρακλή και τα τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο των «κυανόλευκων»: «Στον Ηρακλή έγινε καλή προσπάθεια και τη χρονιά της Football League, πράγματα που έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό και κυρίως την αγάπη του κόσμου. Έχουν μείνει πράγματα από τον Ηρακλή, που με γεμίζουν, αλλά και με στενοχωρούν. Είχε γίνει μια εξαιρετική δουλειά στο να χτιστεί μία ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Με παίκτες που ήταν άγνωστοι και πλέον παίζουν στη Super League, αλλά κατά την άποψή μου θα έπρεπε να παίζουν ακόμα στον Ηρακλή. Έγινε ό,τι έγινε και η ομάδα δεν έπεσε αγωνιστικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρει τον δρόμο της, για΄τι είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας με πολύ κόσμο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Καυτανζόγλειο, που είχε 22.000 με την ΑΕΚ στα πλέι-οφ. Ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα, γιατί έβλεπε κάτι πολύ όμορφο.

Το να επιστρέφει ο Ηρακλής μετά από τόσα χρόνια στη Super League, μ’ έναν πολύ κορμό και πουλώντας ποδοσφαιριστές, για μένα είναι χαρά μου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό πρέπει να κάνεις. Δυστυχώς όλο αυτό καταστράφηκε και έχουν ειπωθεί και πολλά, αλλά ο καθένας πρέπει να τα έχει καλά με τη συνείδησή του. Εγώ τα έχω καλά με τη συνείδησή μου ότι έδωσα τα πάντα. Προσπάθησα να δημιουργήσω πράγματα, δουλεύοντας αρκετές ώρες της ημέρας.

Ο Ηρακλής έχει ένα σπουδαίο αθλητικό κέντρο, που μπορεί να βγάλει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, δουλεύοντας σωστά και να στηριχθεί εκεί».

Για τον φετινό Ηρακλή και το αν πιστεύει ότι μπορεί να βγει κάτι από τη φετινή χρονιά: «Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι αρκετά δύσκολο για τη 2η θέση. Το τι μπορεί να χτίσει για την επόμενη σεζόν, το ξέρουν οι άνθρωποι που είναι μέσα στην ομάδα. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι ήταν από την αρχή μία δύσκολη χρονιά. Με τις ενέργειες κάποιων ανθρώπων έπαιξε στη Football League. Πρέπει πολλές φορές να θυμάστε ότι όταν ξεκινάει μία σεζόν, πρέπει να υπάρχει θετικέ ενέργεια απ’ όλους γύρω από την ομάδα. Αυτό υπήρχε στον Ηρακλή τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε ηρεμία, με αποτέλεσμα να έχουμε αλλαγές προπονητές, γιατί εμπιστευόταν ίσως ο κόσμος το πλάνο. Υπάρχουν δύο άνθρωποι, ο κ. Τομ Παπαδόπουλος και ο κ. Θεοδωρίδης, που βοηθούν την ομάδα οικονομικά. Θα βάλουν τα πράγματα κάτω, θα δουν και θα χτίσουν πάνω σ’ ένα πλάνο που θα έχει να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στη Super League».

Για το αν θα επέστρεφε είτε στον Ηρακλή είτε στον ΟΦΗ: «Ποτέ μη λες ποτέ. Πάντα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις. Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια αυτά τα χρόνια. Έχω περάσει από ομάδες, όπου έκανε τα ‘αγροτικά’ μου».

Για το αν έχει κάτι στα σκαριά: «Αυτό που βιώνω όλο αυτό το χρονικό διάστημα που έχω φύγει από τον ΟΦΗ δεν είναι η πιο εύκολη περίοδο της προπονητικής ζωής μου. Τα συναισθήματά μου μέσα είναι ανάμεικτα σε όλο αυτό που έχει συμβεί. Στις 8 του Μάρτη θα πάω σε Βέλγιο και Ολλανδία για να παρακολουθήσω κάποιους προπονητές και ομάδες και περιμένω απάντηση από μία μεγάλη ομάδα, αν θα μπορέσω να πάω στην Μπαρτσελόνα για να παρακολουθήσω τη δουλειά και τον τρόπο προπόνησης εκεί».

Most Popular

To Top