Ποδόσφαιρο Ηρακλής

« Ο ξάδελφός μου ….Γιώργος Κατακαλίδης»

katakalidis335Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ξάδερφος του νέου μέλους της διοίκησης του Ηρακλή, Γιώργου Κατακαλίδη, ο Νίκος Κατακαλίδης.

Για τον Νίκο Κατακαλίδη:

«Μεγάλωσε στην Αμερική και στα 17 έμεινε μόνος του εκεί και δημιούργησε ότι πέτυχε χωρίς καμιά βοήθεια. Έκανε επιχειρήσεις και έπαιξε και ποδόσφαιρο».

Για το πάθος του για το ποδόσφαιρο:

«Το μεγάλο του πάθος είναι το ποδόσφαιρο. Ασχολείται πάρα πολύ με τις επιχειρήσεις του με τα εστιατόρια αλλά η αγάπη του είναι το ποδόσφαιρο. Έχει παίξει αρκετά χρόνια και έχει γνωριστεί και με τον Αλκέτα Παναγούλια. Είχε γίνει κάποια συζήτηση να έρθει στον Άρη και τον Διαγόρα όμως δεν ήρθε τελικά. Το ξέρει το ποδόσφαιρο και όταν είναι να ασχοληθεί με κάτι το κάνει καλά, σωστά και οργανωμένα».

Για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως ο ξάδερφο του θα ασχοληθεί με τον Ηρακλή:

«Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα. Οι δουλειές του είναι πάρα πολλές καθώς είναι και επιχειρηματικός σύμβουλος και ταξιδεύει πολύ. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όμως χάρηκα γιατί ότι κάνει το κάνει σωστά και με αγάπη. Μακάρι να τα καταφέρει στον Ηρακλή».

Για το πότε ήρθε στην Ελλάδα:

«Πριν από δύο μήνες ήρθε εδώ γιατί είχε αρρωστήσει ο πατέρας του και τελικά τον χάσαμε τον θείο μου».

Για το αν θα προωθήσει τις ακαδημίες:

«Λεπτομέρειες για το πως θα κινηθεί δεν το ξέρω.  Σίγουρο είναι πως θα προωθεί τις ακαδημίες. Είχε ασχοληθεί στην Αμερική με αυτό το πράγμα. Το σίγουρο είναι πως γνωρίζει το αντικείμενο. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής αλλά και διοικητικά. Όλα αυτά συνθέτουν ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει πολλά».

Για το πόσο συχνά έρχεται Ελλάδα:

«Ερχόταν πολύ συχνά στην Ελλάδα, σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Γενικότερα δεν καθόταν Αμερική και αφιέρωνε χρόνο για τον τόπο του. Τώρα που ήρθε δεν έμενε στην Κοζάνη αλλά στην Θεσσαλονίκη».

Για την οικονομική του επιφάνεια:

«Είναι πετυχημένος επιχειρηματίας στην Καλιφόρνια».

Για το αν μίλησε μαζί του:

«Από την ώρα που το έμαθα δεν μπόρεσα να του μιλήσω γιατί μιλάμε μόνο μέχρι skype. Θα μιλήσουμε και θα ξέρω περισσότερα».

Most Popular

To Top