Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Νικόλας, ο Σαμαράς κι ο… Ηρακλής

nikolas-604x345Χιλιάδες κλικαρίσματα στο διαδίκτυο έχει κερδίσει αυτή την εβδομάδα το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο νεαρός πρωταγωνιστής της διαφήμισης έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη το πρόσωπο των ημερών.

Εμμέσως πρόσωπο των ημερών έγινε και ο πατέρας του, αφού η περίφημη ατάκα του Αντώνη Σαμαρά “Μικρέ Νικόλα, πες στον πατέρα σου” τείνει να γίνει σλόγκαν. H εφημερίδα “Παραπολιτικά”, αναζήτησε και βρήκε τον “Νικόλα”, κατά κόσμον Κωνσταντίνο Καρδαμή, μαζί με τον πατέρα του στο γήπεδο της ακαδημίας της ομάδας του Ατρόμητου, όπου παίζει ποδόσφαιρο.

Ψηλός, γεροδεμένος, με γαλανά μάτια και μεγάλο χαμόγελο, ο μυστηριώδης πατέρας του «Νικόλα, Αλέξανδρος Καρδάμης, στεκόταν και καμάρωνε τον γιο του από τις κερκίδες, παρακολουθώντας την εξέλιξή του. Πρόκειται για έναν μέσο, ευγενικό άνθρωπο, που αγωνιά για τα παιδιά του. Όπως αποκάλυψε, είναι τεχνικός της Πολεμικής Αεροπορίας και πολύτεκνος, αφού έχει τρεις γιους και μια κόρη. Ιδιαίτερα συνεσταλμένος, δεν ανοίγεται εύκολα.

Όταν τον ρωτήσαμε για τον Αντώνη Σαμαρά, αρκέστηκε να πει ότι ο «μικρός μου είπε πως όλα πήγαν καλά στο γύρισμα», αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί σε πολιτικά θέματα. Όση ώρα βρισκόταν στον χώρο του γηπέδου οι υπόλοιποι γονείς αστειεύονταν μαζί του, ενώ οι πιτσιρικάδες έκαναν καζούρα στον Κωνσταντίνο, ή «Κάρδα» όπως τον φωνάζουν, μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά τον ψηλόλιγνο “Νικόλα” είναι μόλις 14 ετών και ασχολείται με το ποδόσφαιρο απο τα πέντε του χρόνια, παίζοντας συνήθως ως στόπερ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με την παιδική ομάδα του Ατρόμητου. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ και συνεργάζεται με ένα πρακτορείο. Από αυτό μάλιστα επιλέχθηκε για το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε στην εφημερίδα ο πατέρας του, δεν του επιτρέπει να δώσει συνεντεύξεις, διότι θέλει να τον κρατήσει όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πάντα βρίσκεται κοντά στα παιδί του προκειμένου να προσέχει και τα βήματά τους, μέχρι τουλάχιστον να ενηλικιωθούν

Most Popular

To Top