Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Μπουκουβάλας, ο Λεοζίνιο και οι άλλοι

leozinio

Οι διαρροές ποδοσφαιριστών έχουν ξεκινήσει στον Ηρακλή. Η επομένη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη, ώστε να μην χαθούν περισσότεροι παίκτες από το ρόστερ, τη στιγμή που δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν, λόγω των περιορισμών. 

Ο Μπουκουβάλας αν και είχε συζητήσει για να πάρει και αυτός εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δεν προχώρησε το θέμα. Ο Αγρινιώτης αμυντικός μπορεί να έχει δικαίωμα να φύγει αλλά δεν θα πάρει τόσο εύκολα την απόφαση. Θα περιμένει λίγο ακόμα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μετά θα πάρει την τελική απόφασή του καθώς έχει προτάσεις στα χέρια του.

Ο Ντούσαν Περνίς κρατά μια εξαιρετική στάση και παρόλο που είναι έναν χρόνο στην ομάδα δεν έχει δείξει ότι σκοπεύει να κινήσει τις διαδικασίες για να φύγει από την ομάδα.

Ο Χουάντερσον επέστρεψε στην Βραζιλία και μέχρι να ξαναρθεί στην Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό. Θέλει να παραμείνει και είναι και αυτός διατεθειμένος να περιμένει ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Πουρτουλίδης είναι μια περιπλοκή κατάσταση αφού από την μια δεν είναι στα πλάνα και από την άλλη ίσως θα πρέπει να παραμείνει για να βοηθήσει.

Ο Μοντέιρο περιμένει ακόμα να μάθει αν θα ανανεωθεί η συνεργασία του και μέχρι τότε δεν κάνει καμία κίνηση.

Ο Λεοζίνιο θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή και προσπαθεί και αυτός να τηρήσει μια στάση αναμονής για λίγες ακόμα μέρες, όπως άλλωστε δήλωσε προσφάτως 

 

Most Popular

To Top