Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο μεγαλομέτοχος ….του Ηρακλή

vellios4Η απόφαση του Σπύρου Παπαθανασάκη είναι ειλημμένη. Ο μεγαλομέτοχος έκανε στροφή 180 μοιρων και θεωρεί ότι μπορεί να παραμείνει στην ΠΑΕ και να συνεχίσει την προσπάθειά του. Τα χρήματα από την πώληση του Απόστολου Βέλλιου είναι το βασικό όπλο του Σπύρου Παπαθανασάκη προκειμένου να επιδιώξει να κινήσει τα γρανάζια στον Ηρακλή. Θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο θα έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τα έσοδα της ΠΑΕ και να λειτουργήσει η ομάδα.

ΣΑΝ… ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ

Με απλά λόγια αυτή την στιγμή ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή είναι σαν… μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ανάλογα με τα χρήματα που θα φέρει στην ομάδα, θα κριθεί η επόμενη μέρα της ομάδας.
Ομως πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται να υπάρχει μια ομάδα χωρίς τους φιλάθλους της και με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δυο, όσο παραμένει ο μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ.
Ετσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα ο Απόστολος Βέλλιος θα ρυθμίσει και την επόμενη μέρα στον Ηρακλή. Ο ίδιος θέλει να φέρει χρήματα στην ομάδα για να την βοηθήσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυσκολίες.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ… ΑΓΓΛΙΑ

Όπως είχε αποκαλύψει η «Α» η Νότιγχαμ είναι ο πιθανότερος προορισμός του Απόστολου Βέλλιου, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την μεριά του μεγαλομετόχου. Μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία που έχει επιτευχτεί μεταξύ των δυο ομάδων και μέσα στις επόμενες μέρες θα περιμένουν και τον παίκτη. Βασικό μέλημα είναι να εισπραχτούν άμεσα όλα τα χρήματα της μεταγραφής και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.
Η μεριά του παίκτη μεταφέρει ότι δε σκέφτεται το εσωτερικό και ενδέχεται να συνεχίσει είτε την Αγγλία, είτε στη Γερμανία. Αυτό θα γίνει μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και μετά τις διακοπές του.

ARENA PRESS

Most Popular

To Top