Κόσμος

Ο Μαρινάκης , η Νότιγχαμ και ο Βέλλιος

post_0Στη Νότιγχαμ Φόρεστ άπαντες περιμένουν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με τον Φαουάζ Αλ-Χασάουι να παραχωρεί το 80% των μετοχών του συλλόγου στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλα έδειχναν πως η συμφωνία θα έκλεινε άμεσα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και σύμφωνα με χθεσινοβραδινό δημοσίευμα της Nottingham Post, το deal δεν είναι τόσο κοντά στο να ολοκληρωθεί, όπως φερόταν να βρίσκεται το προηγούμενο διάστημα.

Κι αυτό γιατί η Football League περιμένει ακόμα κάποια απαραίτητα έγγραφα, όπως αυτά της απόδειξης των κεφαλαίων, προκειμένου να μελετήσει τη συμφωνία για την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ πριν ανάψει το πράσινο φως και την εγκρίνει.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Νότιγχαμ αυτή η διαδικασία από τη Football League καθυστερεί λόγω των εγγράφων που αναμένονται με αποτέλεσμα το deal να μην οριστικοποιείται και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάποιο χρονικό πλαίσιο όσον αφορά την ολοκλήρωσή του.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Post, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει να δρομολογεί τις μεταγραφικές εξελίξεις στον σύλλογο παρότι η Φόρεστ παραμένει χωρίς προπονητή. Η εφημερίδα κάνει αναφορά στην επικείμενη απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή, τονίζοντας την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στις διαπραγματεύσεις για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, η οποία πρόκειται να κοστίσει 1,2 εκατ. ευρώ.

Πάντως το θέμα προπονητή είναι αυτή τη στιγμή εκείνο που «καίει» τους Φαουάζ Αλ-Χασάουι και Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι όπως προσθέτει η Nottingham Post, εργάζονται από κοινού ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Tricky Trees.

Most Popular

To Top