Βόλει

Ούτε και τώρα(Vid)

volley_iraklisOι Μακεδόνες με εξαίρεση το δεύτερο σετ όπου ο Ηρακλής (με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Μοσχοφίδη) ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός μέχρι τον 20 πόντο, δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες για να επικρατήσουν με 3-0 και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή. Αντίθετα ο Ηρακλής δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και χρειάζεται ένα θαύμα για να σώσει την κατηγορία.

Τα σετ:0-3 (12-25, 21-25, 21-25)

Ηρακλής (Μοσχοφίδης) Βέλλιου, Στεφανίδου , Τουκμενίδου, Καραφουλλίδου Ν., Αλτίνη, Πάντεβα, Καλαϊτζίδου –λ / Κουσιδώνη, Δάρδα, Καράτερζη, Δαμιανίδου

Μακεδόνες (Σκουλικάρης) Αλεξάκου, Νέβιλ, Πολυνοπούλου, Δρακουλίδου, , Γάτση 4, Σπανού, Μυρίδου –λ / Αναγνώστου –λ, Χαραβελούλη, Γιαννούλη, Καραφουλλίδου

Νίκος Μοσχοφίδης: «Οι Μακεδόνες είχαν κίνητρο και φάνηκε στην αρχή, αλλά με εξαίρεση στο πρώτο σετ που χάσαμε εύκολα, στα άλλα δύο προσπαθήσαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω όμως πληρώσαμε τα λάθη απειρίας που κάναμε»

Μανώλης Σκουλικάρης: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος για εμάς. Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά μετά μπήκαμε στο ρυθμό του Ηρακλή και το β’ σετ έκρινε το αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε και τώρα έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς».

 

Most Popular

To Top