Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ομάδα …. με «γκάζια»

Σε μια ομάδα σημαντικό ρόλο παίζει η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών αλλά και η αποφυγή μυϊκών τραυματισμών που στις περισσότερες περιπτώσεις προέρχονται από λανθασμένη προετοιμασία ή προπονήσεις.

amanatidisΣτον Ηρακλή και σε αυτόν τον τομέα έχουν καταφέρει να κάνουν πολύ καλή δουλειά και αυτό έχει να κάνει με τον γυμναστή της ομάδας και άμεσο συνεργάτη του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο λόγος για τον Νίκο Αμανατίδη που είναι ο αφανής εργάτης του Ηρακλή.

Από την προετοιμασία της ομάδας προσπάθησε να ετοιμάζει τους παίκτες μ ε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να βρεθούν στην καλύτερη τους κατάσταση κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά με τον Ηρακλή να δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι η πιο γυμνασμένη ομάδα του πρωταθλήματος,. Οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων»  τρέχουν ατέλειωτα χιλιόμετρα και προσπαθούν αν διατηρούν την ίδια ένταση σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα. Αυτό βοηθάει σημαντικά ώστε να καταφέρουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να κερδίζουν τους αγώνες. Άλλωστε αυτή είναι και η τακτική που θέλει να εφαρμόζει ο Νίκος Παπαδόπουλος που βασίζεται πάνω στην ταχυδυναμη των ποδοσφαιριστών.

Χωρίς μυϊκούς τραυματισμούς

Η σωστή προετοιμασία  έχει αντίκτυπο και στην αποφυγή των  τραυματισμών , καθώς  οι παίκτες του Ηρακλή δεν έχουν χάσει αγώνες για αυτή την αιτία.  Αυτό βοηθάει σημαντικά ώστε να μην υπάρχουν απώλειες και όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του προπονητή.

Στόχος αποτελεί η ομάδα να μπορέσει αν πορευτει ανάλογα και στην συνέχεια της περιόδου και να το διατηρήσει και στα πλει οφ όταν και θα κριθούν τα πάντα. Ο Νίκο Αμανατίδης κραταει χαμηλά την μπάλα και προσπαθεί καθημερινά να έχει την σωστή συνεργασία με τους παίκτες και τον τεχνικό της ομάδας ώστε να μην παρεκκλίνουν από τον στόχο τους. Η εικόνα όμως που έχει δημιουργηθεί είναι άκρως ικανοποιητική και φτάνει στο επίπεδο που χρειάζεται ένας σύλλογος προκειμένου να πρωταγωνιστήσει.

Most Popular

To Top