Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Οι σκέψεις του «Παπ» για την ομάδα

PAPADOPOULOS5632Για την ομάδα , του Καυτατζογλειο, αλλά και την επιλογή του να  έρθεισ τον Ηρακλή , ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

Πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα του σκοραρίσματος;

«Το σημαντικό είναι το σκοράρισμα. Το ότι έβαλε δύο γκολ ο Ηρακλής στο πρώτο φιλικό κάτι λέει. Το ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες κάτι λέει επίσης. Θα το δουλέψουμε αυτό. Στην πρώτη φάση της προετοιμασίας δώσαμε μεγάλη βάση στο αμυντικό παιχνίδι και στο τρανζίσιον. Τις τελευταίες ημέρες συνεχίσαμε με τον επιθετικό τομέα. Έχουμε τους παίκτες που θα σκοράρουν στις αναμετρήσεις».

Πως θέλετε να βλέπετε τον Ηρακλή στο γήπεδο;

«Αυτόν που θέλω να βλέπω εγώ και ο κάθε φίλαθλος για την ομάδα, είναι ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μέσα από αυτό είναι και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνει ψυχολογία θέαμα και βαθμούς».

Πως έγινε το «πάντρεμα» στην περσινή περίοδο;

«Πάντα είναι δέλεαρ να σου κάνει πρόταση μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου η άνοδος. Η ομάδα είχε αλλάξει εικόνα και σε λεπτομέρειες έχασε βαθμούς και φάνηκε ότι δεν είχε βάθος για να καλύψει τις απώλειες παικτών. Παρά τα προβλήματα το παλέψαμε μέχρι ενός σημείου όσο μπορούσαμε. Αναφέρομαι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών που ενώ μπορούσαμε να κερδίσουμε με πολλά τέρματα τελικά μείναμε στην ισοπαλία»».

Είστε υπέρ της παραμονής στο Καυτανζόγλειο;

«Σίγουρα το Καυτανζόγλειο είναι η φυσική έδρα του Ηρακλή και είναι συνδεδεμένο με την ομάδα. Όταν συζήτησα με Παπαθανασάκη του είπα όπου και να παίξει, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει σε όποιος γήπεδο παίζει. Εμείς με τα αποτελέσματα θα κάνουμε τον κόσμο να έρθει σε ένα γήπεδο όπως είναι το Καυτανζόγλειο. Δεν με απασχολεί που θα παίζει ο Ηρακλής».

Τι είχατε στο μυαλό σας όταν συμφωνήσατε να συνεχίσετε στον Ηρακλή τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Είχα στο μυαλό μου να ετοιμάσω μια ομάδα με βάθος. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι υπάρχει αυτό, έχουμε έναν καλό αριθμό παικτών που μπορούν να προσφέρουν και ίσως να εισηγηθώ μία ακόμη μεταγραφή παίκτη».

Πως περιμένετε το νέο πρωτάθλημα;

Θα είναι πιο δυνατό από πέρυσι το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες ιστορικές που είναι δυνατές και έχουν έδρες. Ομάδες που ανέβηκαν τώρα και δεν είχαν το πρόβλημα της αδειοδότησης. Θα είναι συναρπαστικό. Κοιτάζω μόνο την ομάδα μου και όταν εμείς είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα. Να έχουμε τη συμπαράσταση και τη θετική σκέψη όλων».

Τι χρειάζεστε για να έχετε μια επιτυχημένη χρονιά;

«Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές επειδή το ζω πολύ κοντά μου, αυτή τη στεναχώρια και την αγάπη του κόσμου τη βλέπω καθημερινά. είναι κρίμα για τον Ηρακλή που

έχει υποστεί αυτή την αδικία και ταλαιπωρείται στις μικρές κατηγορίες. Είναι ένας λόγος που θέλω να οδηγήσω τον Ηρακλή στη σουπερ λιγκ και να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Ηρεμία, αγάπη, και θετική ενέργεια και δεν χρειάζεται να τα καταστρέψουμε όλα εάν έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Το σύνολο ακόμη συνεχίζει το μοντάρισμά του;

«Δεν ασχολούμαι με τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό που θέλω είναι να βρει η ομάδα τη χημεία της. Δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αυτό. Ο κόσμος είδε τα φιλικά, μπορεί να είδε καλές και κακές στιγμές. Είμαστε μια ομάδα 25 ημέρες και είναι λογικό να μη μπορεί να παίξει σε αυτό το στάδιο καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει στη συνέχεια».

 

Most Popular

To Top