Ποδόσφαιρο

Οι δυσκολίες που υπάρχουν για «ΠΑΠ»

Κανένας δεν μπορεί να πει ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα αρνηθεί μια πρόταση του Ηρακλή. Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός θέλει αν επιστρέψει στην ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια που είχε αφήσει στην μέση με καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις. Ούτε για τον ίδιο , ούτε για την ομάδα θα είναι καλό να έρθει χωρίς να υπάρχουν τα εχψχεγυα για να μπορέσει αν δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

– Οι συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου έχουν παραμείνει στον ΟΦΗ και δεν έχει έτοιμες επιλογές. Συγκεκριμένα Νίκος Αμανατίδης και Νίκος Καραμπετάκης συνεχίζουν στην κρητική ομάδα ως συνεργάτες του Βέρα.

– Στήριγμα του θα ήταν λογικά ο Μυροφορίδης με τον οποίο έχουν αγαστή σχέση και θα ήθελε να είναι ξανά μαζί στον Ηρακλή για να πετύχουν τον στόχο τους. Δύσκολα όμως ο Παύλος Μυροφορίδης θα επιστρέψει στον Ηρακλή, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του από την ομάδα.

– Λογικά ο Νικος Παπαδόπουλος θα θέλει να υπάρχουν και άλλα θέματα που θα πρέπει να διευθετηθούν για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και άτομα που θα διεκεπεραιωνουν συγκεκριμένα ζητήματα.

-Η χρονική περίοδος δεν είναι και η καλύτερη δυνατή από την στιγμή που υπάρχουν πολλά ζητήματα στην ΠΑΕ και στην ομάδα και ίσως αυτά να αποτελέσουν βαρίδιο και να οδηγήσουν προς αντίθεση κατεύθυνση.

Most Popular

To Top