Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Οι άλλοι μπορούν …. ο Ηρακλής όχι

kosmosΟι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν μπορουν να ακολουθησουν την ομάδα  τους και αποτελούν την εξαίρεση. Την ίδια στιγμή όλοι οι άλλοι μπορούν να ταξιδέψουν κανονικά.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση:

«Ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς έπειτα από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Ν. Κοντονή υπέγραψε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγώνα της Football League μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 – ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο ΕΑΚ Βόλου

-Την ελεύθερη μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στους αγώνες α) ΠΑΕ Λαμία – ΠΑΕ Φωκικός την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και β) ΠΑΕ Βέροια – ΠΑΕ Ολυμπιακός την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκτός από τις εισηγήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, ζήτησε και έλαβε τις απόψεις των διοργανωτριών αρχών Super League και Football League, αφού έκρινε σκόπιμο να ζητηθεί η γνώμη τους»

Most Popular

To Top