Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ξυπνήστε ο Ηρακλής διαλύεται !

xipnima

Μαλλον οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής. Το κύκνειο άσμα είναι πολύ κοντά και αν δεν υπάρξουν εξελίξεις τότε η διάλυση είναι πιθανή.

Αν δεν βρεθεί τρόπος να ρυθμιστούν οι οφειλές και τα χρέη προς την εφορία αυτόματα τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Για αυτό υπάρχει η πίεση του χρόνου. Για αυτό ο Σπύρος Παπαθανασάκης αυτή την στιγμή δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα αντι να βρίσκει λύση.

Που είναι οι επιφανείς Ηρακλειδεις για να βοηθήσουν την κατάσταση. Είτε οικονομικά , είτε με την παρουσία τους, ώστε να τους στηρίξει ο κόσμος.

Που είναι ο απλός κόσμος που έβλεπε την ομάδα στα χωράφια της Γ΄Εθνικης και μοιρολογούσε και όταν η ομάδα επέστρεψε στην Σουπερ Λίγκ, αυτοί πήγαν στον καναπε τους. Οι οργανωμενοι έστειλαν το μήνυμα τον Ιανουαριο, αλλα και τότε αρκετοί εθελοτυφλούσαν. Τώρα πλέον όλα είναι ξεκάθαρα

Αυτη την στιγμή αν δεν ξυπνήσουν όλοι και να συνειδητοποιησουν ότι έρχεται η καταστροφή θα είναι αργά. Γιατί αυτή την φορέα δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Αν γίνει το χειρότερο σενάριο ο Ηρακλής δύσκολα θα ανακάμψει , αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει για μια ομάδα που από τα ψηλά πάει στα χαμηλά και θα είναι πολυετής ο δρόμος για την Σουπερ Λίγκ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ 

Most Popular

To Top