Ποδόσφαιρο

Ξαναγίνεται… ομαδα

Όταν ξεκίνησε η σεζόν ο Ηρακλής ήταν το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Στην πράξη όμως φάνηκε κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι γνωστά όσα ακολούθησαν. Το πρόβλημα φαίνονταν ότι υπήρχε στα αποδυτήρια όπου οι παίκτες για αρκετούς λόγους δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν. Το «εγώ» ήταν υπεράνω της ομάδας και αυτό κόστισε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είχε αντίκτυπο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ήρθαν πολλά καταστροφικά αποτελέσματα. Τώρα δείχνει ότι η ομάδα γίνεται… ομάδα. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος του Ρόκα.

Γνωρίζει ότι έχει πολύ καλό υλικό, αλλά θα πρέπει να αποκτήσει η ομάδα της χημεία της μεσα στο γήπεδο και την ενότητα της μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό αλλάζει σημαντικά και οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Δυστυχώς ο χρόνος πλέον δεν είναι σύμμαχός του Ηρακλή και θα πρέπει για να φτάσει εκεί που ήθελε στο ξεκίνημα της σεζόν να γίνουν θαύματα.

Γιατί δεν αρκούν μόνο δικά του αποτελέσματα άλλα θα έχει αναγκαστικά την προσοχή του στραμμένη και στις άλλες ομάδες. Αγώνα με αγώνα θα πρέπει να κινηθεί σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και στο φινάλε να κάνει το ταμείο του. Έτσι το Σάββατο για να αποκτήσει αξία η νίκη με τον Βόλο θα πρέπει να νικήσει τον Πλατανιά. Στην συνέχεια για να αποκτήσει αξία και αυτή η νίκη του θα πρέπει να κερδίσει και τον Ηρόδοτο και έτσι να συνεχιστεί η ιστορία μέχρι το τέλος της περιόδου.

Most Popular

To Top