Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ξανά στους δρόμους- Συλλαλητήριο στις 2/6

winter2012_poreia135Η ΑΘ-10 εξεδωσε ανακοίνωση συμφωνα με την οποια γνωστοποιεί την επόμενη της κινησης που είναι συγκεντρωση στα γραφεία του συνδέσμου με την μορφή συλλαλητηρίου την προσεχή Πέμπτη 2/6. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει 

«Φτάνει πια!!!

Δεν ανεχόμαστε άλλο να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην πολλοστή προσπάθεια διάλυσης του ΗΡΑΚΛΗ!!!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να μην άλλαξε τίποτε γύρω μας, οι δρόμοι τρέχουν χιαστί κι εμείς πορευόμαστε πάνω τους, προσπαθώντας να προλάβουμε τα όνειρα μας. Σημείο Χ κι εμείς παρέα σε άλλη μια πορεία, σε άλλη μια διαδήλωση, σε άλλη μια μάχη κι ας φύγαν χίλιοι δυο καιροί, θα είμαστε όλοι εκεί που προστάζει η ιστορία του συλλόγου.

Ενάντια στη διάλυση απαιτούμε την αλλαγή. Ενάντια στη σιωπή, τα λόγια και το σεβασμό στην ιστορία. Ενάντια στην αμνησία, τη μνήμη των αγώνων μας. Ενάντια στην ταπείνωση, την αξιοπρέπεια. Ενάντια στο μαύρο μέλλον, το όραμα του μεγάλου αυτόνομου ΗΡΑΚΛΗ!!!

Το πρόβλημα μας θα γίνει ξανά, πρόβλημα της πόλης.

Μοναδικός μας δρόμος… ο δρόμος!!!

Πέμπτη 2/6 στις 20:00 στην Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της Α.θ.10!!

Όσο θα υπάρχουν αυτοί που θα αγωνίζονται, αυτοί που δεν παραδίνονται, που δεν συμβιβάζονται, που δεν λυγίζουν στον πόλεμο… κανένας και τίποτε δεν θα μπορέσει να μικρύνει τον ΗΡΑΚΛΗ!!!

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΤΙΣ 20:00

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Α.Θ.10

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ»

Most Popular

To Top