Ποδόσφαιρο

«Να ξεχάσει ο κόσμος τον Χατζηπαναγή, ο Ηρακλής είναι υπο… κατασκευή»(VID)

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, τοποθετήθηκε για την επικράτηση των «κυανόλευκων» επί του Αήττητου Σπάτων και τόνισε πως ο κόσμος του Γηραιού θα πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν και τον Χατζηπαναγή καθώς η ομάδα είναι η υπό κατασκευή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλα αυτά, που απαιτούσαμε σήμερα από τους παίκτες μας, τα πήραμε. Από το 1΄ έως το 80΄ περίπου προσπαθούσαμε διαρκώς να τρυπήσουμε την αντίπαλη άμυνα και φτάσαμε σε πάνω από 12 τελικές.

Όντως, το παιχνίδι έγινε επικίνδυνο, λόγω το σκορ, καθώς θα έπρεπε να κερδίζουμε με 3-0 ή με 4-0. Όλοι θέλαμε μεγαλύτερο σκορ μετά το 2-0 και περιμέναμε τα πράγματα πιο εύκολα, όμως η μείωση του σκορ μας έφερε πανικό.

Σε αυτήν την κατηγορία ούτε ένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και για να το αντιληφθείτε, δείτε τα άλλα αποτελέσματα.

Το κακό με εμάς ήταν ότι δεν καταφέραμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο, όμως, αν «διαβάσουμε» επαγγελματικά το παιχνίδι, θα δούμε ότι στο 70% του αγώνα είχαμε την πρωτοβουλία.

Για τις διαμαρτυρίες του κόσμου στο τέλος της αναμέτρησης:

Ο κόσμος θα πρέπει να ξεχάσει τον Ηρακλή του Χατζηπαναγή. Ο Ηρακλής είναι… υπό κατασκευή.

Καταλαβαίνω τα παράπονα του κόσμου, όμως μόνο η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίξει μονότερμα για 90 λεπτά.

Να κρατάμε το θετικό από τα παιχνίδια μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε.

Ο Ηρακλής είναι μια απαιτητική ομάδα και αυτό μου αρέσει. Η πίεση, που ασκείται από τον κόσμο, ακόμη και οι βρισιές, με κάνουν να βελτιώνομαι.

Πρέπει, όμως, να είμαστε ενωμένοι. Ας πάει ο κόσμος στην παραλία, να απολαύσει τον υπέροχο καιρό, να πιει καφέ και να είναι ικανοποιημένος. Και να γνωρίζει ότι εμείς δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι».

Για τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί:

Αγωνιστήκαμε με πολλούς επιθετικογενείς παίκτες, για να έχουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Με αυτό το σχήμα και με πολλή κατοχή της μπάλας από τη δική μας πλευρά, δεν μπορούσαμε να έχουμε τρεξίματα. Με τον Κωστούλα θα είχαμε τρεξίματα, αλλά θα δυσκολευόμασταν στη δημιουργία ευκαιριών. Πρόκειται για μια ισορροπία, την οποία πρέπει να βρούμε».

Most Popular

To Top