Κόσμος

Νίκησε και της τα… έδειξε! (Vid)

Ο Μάξι Λόπες με μία άσεμνη χειρονομία στα VIP του «Σαν Σίρο», πανηγύρισε την νίκη της Τορίνο επί της Ίντερ και τα… έδειξε στην πρώην σύζυγο του, που επέλεξε την αγκαλιά του Μάυρο Ικάρντι!
Η ιστορία είναι γνωστή. Αυτός και η σύζυγος του είχαν… υιοθετήσει τον Μάουρο Ικάρντι, όταν ήρθε στην Σαμπντόρια. Σιγά-σιγά, όμως ο πιτσιρικάς παραπήρε θάρρος και παρεξήγησε την υιοθεσία. Μία ωραία πρωΐα η Γουάντα Νάρα, σύζυγος και μάνα των παιδιών του Μάξι Λόπες του ανακοίνωσε ότι τον παρατάει για την αγκαλιά του Μάουρο Ικάρντι και από τότε κάθε φορά που οι δυο τους βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο, το κλίμα μυρίζει μπαρούτι.

Ο Μάξι Λόπες πανηγύρισε έντονα το διπλό της Τορίνο στην έδρα της Ίντερ (0-1) και λίγο μετά το τέλος του ματς, η κάμερα τον έπιασε να… τα δείχνει προς τα VIP του «Σαν Σίρο», κίνηση με γνωστή αποδέκτη! Λίγο μετά το τέλος το ματς, ο Αργεντινός επιθετικός έριξε ακόμα ένα έμμεσο αιχμηρό βέλος στην πρώην σύζυγο του: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε την Ίντερ, γιατί σήμερα ήταν τα γενέθλια του γιου μου και ήθελα να του κάνω ένα δώρο. Μου είπε ότι ήταν αδύαντο να κερδίσουμε την Μίλαν, αλλά του έδειξα ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια.». Δείτε εδώ την… αφιέρωση του Μάξι Λόπες

Most Popular

To Top