Ποδόσφαιρο

«Μόνος ένας στόχος υπάρχει»

Σύνθημα για σοβαρότητα, δουλειά και προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι προκειμένου στο τέλος της χρονιάς ο Ηρακλής να έχει πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League έδωσε ο έμπειρος αμυντικός του Ημίθεου, Γιώργος Κούσας μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν στόχος του Ηρακλή είναι πέρα από την άνοδο και η 1η θέση: «Θα είναι ό,τι καλύτερο. Θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει και γιατί όχι και πρωταθλητές».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ηρόδοτο: «Όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, κρύβουν εκπλήξεις. Για μας ήταν καλή, αν και μπορούσαμε να νικήσουμε και πιο εύκολα. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο τυχεροί».

Για τη διοίκηση: «Φαίνεται ότι στον Ηρακλή πάνε καλά τα πράγματα, μέρα με τη μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά στην ομάδα οι άνθρωποι και προχωρούν όλα μια χαρά».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και το αν υπάρχουν φιλοδοξίες διάκρισης στον θεσμό: «Γιατί όχι; Ρόστερ μεγάλο υπάρχει, καλοί παίκτες, διάθεση. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Διότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να προχωρήσει σε όλες τις διοργανώσεις».

Για το Πρωτάθλημα της Football League: «Θα είναι πολύ δύσκολο. Όσο κι αν λένε ότι ο Ηρακλής είναι το φαβορί, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες με δυνατή έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί είτε παίζουμε κόντρα σε μια πιο μικρή ομάδα, είτε κόντρα σε μια πιο μεγάλη. Πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα που είχαμε κόντρα στον Ηρόδοτο για να κερδίζουμε».

Για τις ομάδες που θεωρεί ανταγωνίστριες για την άνοδο: «Η Κέρκυρα, η Παναχαϊκή, η Δόξα Δράμας, ο Βόλος είναι ομάδες που θα παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και θα είναι ανταγωνιστικές».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Μας βοήθησε πολύ. Είναι ό,τι καλύτερο για εμάς να βλέπουμε γεμάτο το γήπεδο. Θέλουμε τη βοήθειά τους και μέρα με τη μέρα να τους βλέπουμε πιο χαρούμενους».

Για το ματς που ακολουθεί με την Κέρκυρα: «Σοβαρότητα, δουλειά και προσπάθεια στο παιχνίδι για το καλύτερο και το καλύτερο είναι η νίκη».

Most Popular

To Top