Ποδόσφαιρο

Μυροφοριδης: «Όχι σε Ηρακλη…ναι σε Άρη»

Για τον Ηρακλή, αλλά και τον Αρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Παύλος Μυροφορίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε:

«Είχαν γίνει πολλές συζητήσεις πιο πριν. Ήταν η στιγμή να φύγω γιατί κρυβόταν πολλοί στην ομπρέλα μου και έπρεπε να πάρουν και τη δική τους ευθύνη. Νομίζω έφυγα. Δεν ήταν ωραίο αυτό που γινόταν. Υπήρχαν πράγματα που γινόταν πίσω μου και δε μου άρεσε. Δεν πήγε η ομάδα. Είναι απλό. Δε νομίζω ότι δε με ήθελε κάποιος, έχω καλές σχέσεις και με τον Τομ και ο Καραντώνης και ο Θεοδωρίδης. Εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο για την ομάδα.

Απέτυχα γιατί δεν έβαλα την ασπίδα μου για την ομάδα. Το λάθος μου είναι ότι δεν ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το αγωνιστικό κομμάτι γιατί έπρεπε να βρεθεί τρόπος να παίξει η ομάδα. Επιπλέον, σέβομαι τους συνεργάτες μου και ζητώ τη γνώμη τους αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος που δεν έκανα αυτό που ήθελα. Παρασύρθηκα γιατί ήξεραν περισσότερα για την υπάρχουσα ομάδα. Ο Ηρακλής δε θα έπαιζε φέτος. Με την παρουσία μου έβγαλε 31 δελτία χωρίς ταλαιπωρία και τώρα βλέπεις ότι για τρία δελτία ταλαιπωρούνται».
Για Τομ Παπαδόπουλος: «Είναι καλός άνθρωπος. Έχει αγάπη για το ποδόσφαιρο, πρέπει να τον αγκαλιάσουν και πιστεύω θα τον ανεβάσει».

Για τις δηλώσεις του Μπαξεβάνου: «Είναι άποψη του Σπύρου. Το θέμα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες θέλουν να είναι στρατηγοί αλλά το ζήτημα να μπορείς να τους κάνεις στρατιώτες».

Για το εάν θα επέστρεφε στον Ηρακλή: «Δε θα επέστρεφα στον Ηρακλή. Έκανα την προσπάθεια μου και δεν πέτυχε».

Για τον εάν θα επέστρεφε στον Άρη: «Στο μέλλον ναι. Είναι η μόνη ομάδα που με αγκάλιασε από την πρώτη ως και την τελευταία μέρα».

ΠΗΓΗ:metrosport.gr

Most Popular

To Top