Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μπουκουβάλας για Ηρακλή και Εθνική

mpoukouvalas

Η φετινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα όντας ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Το ίδιο και στις προηγούμενες παρουσίες του στην ομάδα. Αυτό μεταφράστηκε τον έφερε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, με την οποία βρέθηκε στην Αυστραλία. Ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του καθώς ο Μίχαέλ Σκίμπε δεν τον χρησιμοποίησε , αλλά όπως φαίνεται αυτό πεισμώνει ακόμα περισσότερο τον αμυντικό του Ηρακλή. «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία η παρουσία μου στην εθνική ομάδα. Υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία , ειδικότερα στην επιστροφή αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για την εθνική ομάδα της χώρας σου», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην «Α».

– Ήθελες να κάνεις το ντεμπούτο σου αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκες

«Δεν πειράζει. Σημασία έχει να είσαι με την ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για την επόμενη φορά και για αυτό θα πρέπει να δουλέψω σκληρά. Έκανα το πρώτο βήμα και θα πρέπει να συνεχίσω».

– Αυτή η εθνική ομάδα μοιάζει να έχει διαφορετικό χαρακτήρα από όσα είχαμε συναντήσει στο πρόσφατο παρελθόν.

«Σχεδόν όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό βοηθάει σημαντικά και όσα παιδιά πήγαμε τώρα στην εθνική μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Το χρειάζεται αυτό μια ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Τώρα έχουμε μπροστά μας την πρόκριση για το Μουντιάλ και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε».

– Μετά από πολλά χρόνια δυο παίκτες του Ηρακλή βρέθηκαν την εθνική ομάδα.

«Είναι πολύ καλό. Είναι τιμή για τον Ηρακλή και εμάς να βρεθούμε στην εθνική ομάδα. Σε αυτό μας βοήθησαν οι συμπαίκτες μας στην ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Μακάρι στο μέλλον και άλλα παιδιά να παίξουν με την εθνική ομάδα».

– Η κατάσταση τώρα στον Ηρακλή;

«Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας. Μακάρι να πάνε όλα καλά

Most Popular

To Top