Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μπουκουβάλας: «Ήταν ένα όνειρο»

MPOUKOUVALAS4Μέσα στην δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στον Ηρακλή η κλήση του Μιχάλη Μπουκουβάλα στην Εθνική μας ομάδα αποτέλεσε μια «όαση». Ο αρχηγός του Ημίθεου επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στις εθνικές ομάδες και άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε μέσα από την σκληρή δουλειά και την καλή σεζόν που πραγματοποίησε και φέτος με τη φανέλα του Ηρακλή.

Μιλώντας στην «Α», είπε: «Αυτή η πρόσκληση ήταν κάτι που με τιμάει ως ποδοσφαιριστή, αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την παρουσία στην Εθνική ομάδα. Είχα βρεθεί και στις μικρότερες εθνικές ομάδες, αλλά ήταν ένα όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου και του προπονητή μου».

– Μια κλήση που ήρθε σε μια δύσκολη σεζόν για τον Ηρακλή;

«Επιστρέφοντας στην Σουπερ Λίγκ προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε όσο γίνεται ψηλότερα την ομάδα. Ισως να μην φτάσαμε εκεί που φανταζόμασταν, αλλά δουλέψαμε αρκετά και μέσα από αυτή την προσπάθεια ήρθε και η κλήση μου στην εθνική ομάδα».

– Ο Ηρακλής έχει πλέον δυο εκπροσώπους στην εθνική ομάδα.

«Αυτό είναι πολύ καλό και θα προσπαθήσουμε μαζί με τον Βέλλιο να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Είναι σημαντικό για τον Ηρακλή να παίζουν ποδοσφαιριστές του στην εθνική ομάδα. Μακάρι αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει περισσότερο».

– Αλήθεια, περίμενες αυτή την εξέλιξη;

«Το ονειρευόμουν, αλλά δεν μπορούσα να το σκεφτώ. Έπρεπε κάθε αγωνιστική να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και περίμενα μην και έρθει τελικά η ευκαιρία, κάτι που έγινε με την κλήση από τον κ. Σκίμπε τον οποίο και ευχαριστώ».

ΠΗΓΗ ARENAPRESS

Most Popular

To Top