Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Μπαρτολίνι : «Ο Χουάντερσον μας έδωσε την νίκη»

BARTOLINI4

Ο σκόρερ του Ηρακλή στη Βέροια, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι μίλησε στον ARENA89.4 FM τόσο για την αναμέτρηση του κυπέλλου όσο και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έρχονται. Αρχικά μίλησε για το διπλό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τονίζοντας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κλειστό με λίγες ευκαιρίες. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία ευκαιρία αλλά στο δεύτερο είχαμε αρκετές τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε το μηδέν στην άμυνα. Κάναμε το γκολ αλλά έχουμε άλλα ενενήντα λεπτά γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

Για την απόκρουση του Χουάντερσον σχολίασε: «Στην απόκρουση κερδίσαμε το παιχνίδι . Πήραμε ψυχολογία και παίξαμε καλύτερα. Στη συνέχεια με μια στημένη φάση πήραμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι πολύ καλός ο Χουάντερσον ως τερματοφύλακας. Βοηθάει πολύ την ομάδα από πέρυσι αλλά και φέτος στη Σούπερ Λιγκ».

Για την επικοινωνία που υπάρχει κατά τη διάρκεια των αγώνων: «Πολλές φορές μιλάμε μέσα στο παιχνίδι. Στις στημένες μπάλες προσπαθώ να είμαι μόνο με έναν αντίπαλο».

Για το αν προτιμάει κύπελλο ή πρωτάθλημα: «Όλοι θέλουμε τον τελικό. Πέρυσι φτάσαμε ένα βήμα πριν τη συμμετοχή. Είναι πολύ σημαντικό όμως το τι θα κάνουμε στη Σούπερ Λιγκ γιατί δεν πατάμε ακόμη καλά. Το κύπελλο είναι ωραίο αλλά θέλουμε μια σταθερότητα στο πρωτάθλημα».

Για τη βαθμολογική θέση του Ηρακλή: «Είμαστε τρεις βαθμούς από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τα παιχνίδια που έχουμε με Πανιώνιο και Λεβαδειακό θα είναι διαφορετικά από τον πρώτο γύρο. Έξω από την έδρας μας θα παίξουμε καλύτερα και θα είναι διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια».

Για την απόδοση του Βέλλιου: «Ο Αποστόλης είναι πολύ καλός, είναι ψηλός και ξέρει να παίζει με τη μπάλα. Έχει εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα κι αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα παίξει στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα. Όπου κι αν παίζουμε έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Γι” αυτό κι όταν πέτυχα το γκολ στη Βέροια πήγα στο κάγκελο πίσω από το τέρμα για να πανηγυρίσουμε».

Για το απωθημένο του με το κύπελλο: «Αν περνούσαμε την Ξάνθη πέρυσι θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό στον τελικό και είναι ένα απωθημένο μου».

Για τον αγώνα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα αλλά έχασε έναν σημαντικό παίκτη όπως είναι ο Μπουμάλ. Εμείς άμα είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να το κερδίσουμε γιατί είμαστε καλά, είμαστε δυνατοί και έχουμε καλή ψυχολογία».

Για τις λίγες αλλαγές στην ομάδα: «Είναι σημαντικό για τον Ηρακλή που έχουμε σε μεγάλο βαθμό την ίδια ομάδα με πέρυσι. Όταν δεν έχει πολλές αλλαγές είναι καλό».

Most Popular

To Top