Ποδόσφαιρο

Μπέος: «Δεν φεύγει ο Βόλος, αλλά παραχωρούνται οι μετοχές»

Ο μεγαλομέτοχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή «DOUBLE» με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Τομ Παπαδόπουλου στον «αέρα» της εκπομπής και τις φήμες που κυκλοφορούν για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Ηρακλή και την συγχώνευσή του με την ομάδα του Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου κατέρριψε τα όλα μετέφερε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, λέγοντας για πολλοστή φορά πως η ομάδα δεν φεύγει από τον Βόλο και ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Παρόλα αυτά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθεί η νεοφώτιστη ομάδα αν το αποφασίσουν οι μέτοχοι της, χωρίς όμως αυτό να συνδέεται και με μεταφορά της έδρας.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Οφείλω να πω δύο πράγματα τα οποία δεν θα επιτρέψουν και περαιτέρω συζήτηση. Ως Δήμαρχος του Βόλου πήρα θέση και απάντησα ώστε να μην συνεχιστεί μια κατάσταση που δεν κάνει καλό σε κανέναν και κυρίως στον Ηρακλή που είναι μια ιστορική ομάδα που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια αδίκως.

Εγώ τον Τομ Παπαδόπουλο δεν τον γνώριζα, βρεθήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού στην Αθήνα και στο Βόλο. Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, εγώ σας λέω ότι δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία και έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη. Τώρα αν οι μέτοχοι της ομάδας αποφασίσουν μετά από χρόνια να αλλάξει έδρα η ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει εκτεθεί σε μια μερίδα κόσμου και δέχεται έντονη πίεση, οπότε χρησιμοποιεί την επαφή που είχαμε για να μην του επιτεθεί ο κόσμος. Τον Παπαδόπουλο πριν ασχοληθεί με τον Ηρακλή δεν τον ήξερε κανένας τώρα τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Έδωσε αρκετά λεφτά στην ομάδα αλλά απέτυχε.

Το θέμα του Βόλου είναι ξεκαθαρισμένο. Το εαν πουληθεί η ομάδα θα εξαρτηθεί από τους μεγαλομέτοχους της αλλά το αν θα φύγει από την πόλη θα εξαρτηθεί από εμένα. Ο Ηρακλής θα πρέπει να πορευτεί με τους δικούς του ανθρώπους και ξέρω ότι έχει ικανούς ανθρώπους.

Ο Ηρακλής χρειάζεται έναν άνθρωπο με τρέλα και γνώση ώστε να βρει το δρόμο του, δεν χρειάζεται τα πολλά εκατομμύρια».

Πηγή: Arena FM 89,4

Ακούστε στο απόσπασμα που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε:

Most Popular

To Top