Ποδόσφαιρο

Μονόδρομος για ΑΦΜ-Ποιες ειναι οι διαθέσιμες ομάδες

Μέτα τις τελευταίες εξελίξεις τα δεδομένα οδηγούν μόνο προς μια κατεύθυνση. Την απόκτηση ενός ΑΦΜ ομάδας σε μια επαγγελματικη κατηγορία , είτε στο χειρότερο σενάριο στην Γ΄Εθνικη. Η υπάρχουσα ΠΑΕ θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη και το ζητούμενο ειαι ποιος μπορεί να κινηθεί για άλλο ΑΦΜ και ποιες πόρτες μπορεί να χτυπήσει.

Οι προοπτικές που υπάρχουν είναι ελάχιστες και σχεδόν δεδομένες. Από την Σούπερ Λίγκ 2 ίσως το μοναδικού ΑΦΜ που μπορεί να διεκδικήσει ο Ηρακλής είναι του Απόλλωνα Λάρισας και ειχε γίνει μια βολιδοσκόπηση το προηγούμενο διάστημα.Τότε όμως βρήκαν κλειστή την πόρτα της Θεσσαλικης ομάδας.

Απο την Φουτμπολ Λίγκ υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που θα μπορούσε να κυνηγήσει ο Ηρακλής ώστε να αποκτήσει το ΑΦΜ τους.Ενα πρωτάθλημα όπου δεν υπάρχουν έσοδα και με πολλά χρήματα που απαιτούνται για τις μετακινήσεις κάνει απαγορευτική την συμμετοχή πολλών ομάδων.Σε αυτή την κατηγορία ειναι:Τρίγλια,Θεσπρωτός και Κρόνος Αργυράδων. Ίσως η πιο πιθανή περίπτωση να είναι η τελευταία από την στιγμή που ηδη η ομάδα τη Κέρκυρας αναφέρει ότι δύσκολα θα συμμετέχει.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές ομάδας στην Γ ΄Εθνικη που είναι διαθέσιμες αλλά θα είναι μια δύσκολη διαδικασία από την στιγμή που ουσιαστικά μιλάμε για τη τετάρτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Most Popular

To Top